VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

Colour coordinated

blogger enula 3. Mar 2019
Kan man både elske pangfarver, nude nuancer, massere af mønstre og spræl, men samtidig være vild med matchende og vælge farver som spiller inden for samme spektre? Det synes vi godt man kan. Vi har sat fire outfit sammen, som har knald på farverne, men samtidig er sat sammen med en rød tråd. Hvor flere mønstre gør det hele mere roligt, og hvor brune og nude nuancer skaber samling og ro.

Det er fire outfit, der klart byder foråret velkommen, og som du og mavsen kan tilbringe mange timer i, i de mange lyse timer der er forude.
Nogen gange skal der bare lidt mere mønster på. Som her, hvor de to skønne Nué Notes mønstre bare går super godt i spænd. Den blå nuance på blomsterne på kjolen er næsten den samme, som på den quiltede jakke, og det ser altså bare ud som om, de to er skabt til at blive båret sammen. Men men, så gennemtænkt behøver det altså ikke altid være. Når du hopper i noget mønstret, så skal du ikke være bange for en stribet cardigan eller mere mønster på jakken. For det ser nemlig dejlig friskt og personligt ud, når man mikser farver og mønstre som her. Så er det jo bare ekstra konfetti, at skoene fra Garment Projekt passer så fint i forårs farveskalaen.Matchy-matchy. Når striben på buks lige er colour coordinated med farven på skjorten. De her tre styles spiller så fint sammen, især er det lækkert med den camelfarvede cardigan fra Nue Notes, der bryder den nude farve på skjorten og i buksen. Den lækre klare blå farve gør sig særligt godt sammen med de støvede farver på resten af outfittet, og det skaber en rolig følelse med de bløde farver sammen med den klare blå.


Et opgraderet basis outfit. Den skønne røde top fra Mads Nørgaard er er både feminin med plisseringerne og brand cool. Den har lækre trekvartærmer og masser af plads til maven. Og gør sig godt sammen med et par boyfriend jeans som de her fra Queen Mum. Du får lidt mere kant med den mulitfarvede cardigan fra Nué Notes, og der er virkelig noget skønt ved at eksperimentere med forskellige farver sammen.


Brun er virkelig det her forårs grundfarve. Den sniger sig ind alle vegne, og den gør det altså godt. Brun er ikke så hårdt som sort, men føles stadig som en god basis farve for et outfit. Her er det Aiayu´s widepants, en cool buks med mere vide ben og god plads til mavsen. Skjorten med de tynde mælkedrengestriber i lysebrun og er endnu en Aiayu klassiker, og de to brune farver er skønne sammen, især når der kommer lidt pang på, med den gule bomulds sweater med store masker fra Nue Notes.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer