VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Shorts? Ja tak!

text enula 10. Jun 2021
Vi har massere af skønne shorts, der søger et nyt hjem. Vi har samlet alle de mega fine shorts vi har i butikken lige nu, og stylet dem så der er noget til kontoret, hverdagen eller en tur i sommerhus.
Vi er som altid glad for at blande både farver og udtryk. Her den feminine vest fra Nué Notes, og vores egne sport MOtheR strømper. Vi er selv ret godt tilfredse med farverne, den skønne let rosa skjorte fra Aiayu med det navy, og de lyse shorts også fra Aiayu. Sko er fra Garment Project og net fra Bonton.
Vi holder os i det sporty hjørne, og basen er igen et par skønne shorts fra Aiayu, sneaks fra Garment Project og vores egne strømper. Her mixet op med vores MOtheR hoodie i den lækreste camelfarve, og Skall Studios fine vatterede vest. Tasken er fra Aiayu og er deres nye udgave af den klassiske Helen bag, hvor kæden nu er aftagelig, og tasken altså både kan benyttes som her, men også som clutch eller toilettaske.
Til de varme dage på kontoret. Pæn med blazer, og dejlig til pas i skønne bløde og løse shorts fra Mamalicious. Toppen er fra boob, og er både super smuk som her på en fin rund mave, men den er også ammevenlig. Slå-omtoppen understreger fint maven, og så er den lækker i de lækreste bløde stof. Toppen kommer også i sort, og for den der bliver helt forelsket i den bløde top, så kommer der matchende bukser til. Clutch fra Aiayu.
Det super sæt til de her begyndende varme sommerdage, men hvor man alligevel har brug for en lille sok og lidt ekstra over skuldrene. Den vatterede jakke, med det fine rygmærke og brede ærmer er fra Lollys Laundry. Sandaler er fra Garment Project, shorts fra Nué Notes og ammevenlig t-shirt fra Boob.
Vi synes stadig man kan kører den hjem med et par shorts, når bare man har en god strik som denne Gai+Lisva og den her skønne Bonton paraply, så kan det danske vejr bare komme an. Støvler fra Garment Project, skjorte fra Aiayu og sokker fra Dear Denier.
Lollys Laudrys feminine shorts er super anvendelige, den fine kombination af farver, gør at de går både til de nudefaver, jordfarver og til pasteller. Her er de sammen med den skønneste top fra Aiayu, som bare emmer af luksus og den vatterede jakke fra Skall Studio bliver et rigtigt sommer hit tror vi. Loafers fra Garment Project og strømper fra Dear Denier.
Hvem kunne ikke tage på kontoret i det her sæt. Vi er i hvertfald svært begejstrede for kombinationen med den skønne vest, shorts og loafers. Skjorte og vest fra Aiayu, shorts fra Boob, strømper fra Dear Denier, loafers fra Garment Project og naturligvis paraply fra Bonton.
VI tænker allerede i ferie sæt, og gå til stranden i der her sæt, eller bar tulle rund i sommerhushaven. Shorts fra Nué Notes, Tee fra Skall Studio, den lækreste og mest perfekte sommer cardigan fra Aiayu og en kampe strandtaske fra Bonton. Slippers er fra Grament Procejct, og naturligvis MOtheR sokker.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram