VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR// DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Helen Chain Clutch - NEW, Flere farvevarianter

AIAYU

DKK 2.295,00
På lager
 • Beskrivelse
  Fantastisk smuk håndstrikket clutch med aftagelig kæde fra Aiayu, i det blødeste babylama uld. Den fine clutches bliver strikket af bolivianske kvinder i et tykt og holdbart materiale. De er foret med økologisk bomuld, har en lille inderlommer og lukkes med en lynlås. Super anvendelig både som toiletpung, pung i en større taske eller som en gå-i-byen taske.

  Som en helt ny feature fås Helen Chain nu med aftagelig messingkæde. På denne måde vælger du selv, om du vil forvandle din favorit-clutch til elegant skuldertaske, eller beholde den som den er - lige til at tage med under armen. Med sin smukke, matte finish er kæden en elegant tilføjelse til en elsket klassiker, som gør den endnu mere funktionel.

  Måler ca: 14 x 25 cm.
 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  Materiale: 100% lama uld
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også