VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Enula9 elsker: Skall Studio

text enula 16. Jul 2021

Skall Studios smukke silhuetter emmer af femininitet, tidsløshed og ro. Og netop ro er et af kernebegreberne for Skall Studio. Deres design er rolige i farver og udtryk, men samtidig er tanken med Skall Studio, at man med ro i sjælen kan købe deres styles. Skall Studio producerer nemlig deres produkter med tanke på naturen og bæredygtighed. Derfor er nogle af deres designs skabt ud fra deadstock, altså stof som er tilovers fra andre produktioner, og ellers var gået til spilde. Når Skall Studio selv producerer stof er det udelukkende økologisk bomuld, peace-silk, som ikke gør skade på silkeormen samt hør der stammer fra Flax-planten, der ikke behøver sprøjtes, og dermed ikke skader miljøet.
Skall Studio har med stor omtanke skabt deres kollektioner, ikke blot til dig og mig, men også med en ro i forhold til det aftryk vores købsmønstre betyder for fremtidige generationer. Derfor er der også styles fra Skall Studio som du vil se igen og igen, sæson efter sæson, fordi Skall Studio tror på det stidsløse design. Der er også styles, som kun findes i et begrænset antal, netop fordi de er skabt ud fra deadstock materialer. Vi elsker tanken om at man tænker på fremtid når man køber noge nyt i dag. Og så elsker vi bare deres smukke design, der altid formå. at forene farver, stof og snit på findeste vis.
Vi oplever at Skall Studios styles altid rammer noget på den ene siden tidsløst, men samtidig meget moderne. Ofte kan man se et snit, en farve eller en detalje der sender referencer til en tidligere style eller kollektion, og det skaber både en kontinuitet i Skall Studios udtryk, men det gør også at tøjet fortsat er relevant sæson efter sæson. En anden af årsagerne er nok, at de aldrig går på kompromis med kvalitet, og tøj stykkerne er tænkt til at følge dig mange år frem.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram