VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

The Little Black dress

text enula 16. Dec 2020
The Little Black Dress. Hvad er mere klassisk end en sort kjole? Vi har fundet hele fem festlige sorte kjoler frem klar til juleaften eller måske en meget lille nytårsmiddag.
Der er ingen tivivl om, at den lille sorte kan noget. Vi har sammensat fem forskellige festlige outfits med udgangspunkt i fem skønne sorte sager, med massere af plads til både en voksende mave og danse- moves på et nok ikke særlig fyldt dansegulv til nytår.
Skøn asymmetrisk Mads Nørgaard kjole, den vide form giver massere af plads til maven, og det lette og bløde stof får den til at smyge sig fint om kroppen. Her er den sammen med en vamset cardigan, der toner festviben lidt ned, selv om den har lidt sølvglimmer i sig. Kjolen kan også sagtens bruges over et par jeans til hverdag, med et par sneaks, eller gøres endnu mere festlig med et par høje sko og en fin taske.
Super skøn kort kjole fra Nué Notes. Kjolen er super cool med de store ærmer, den korte længde og det lidt kraftige stof. Den kan bruges både som her, helt tilknappet, eller mere casual og åben. Taske Aiayu og loafers fra Garment Projekt. Til et mere hverdag agtigt look kan kjolen styles med et par smalle bukser, for et næsten suit lignende look.
Stram og skøn glimmer sag. Kjolen er super blød og elasticiteten i stoffet gør den dejlig behagelig at have på også langt efter klokken tolv. Vi synes den er juleperfekt, med den strikkede Aiayu vest over og de shiney loafers. Det gør den lidt mere julehygge-agtig, men julen er jo en fest, og derfor kan der ikke være for meget glimmer. En mulig værtindegave er vores nye økologiske te.
Den her Mamalicious kjole emmer af jul og fest. Kjolen får et festligt look med velour og metal studs, og så er den samtidig super behagelig at have på. Der skal ikke så meget til kjolen og den kan snildt gå med både høje sko, loafers som her, eller en fin ballerina sko alt efter humør og anledning. TIP! Kjolen er uge nu på tilbud til 250,- kr. Clutch er fra Aiayu.
Den sidste kjole i denne omgang er denne klassiske, smukke satin kjole fra Nué Notes. Kjolen har finde detaljer som de volumniøse ærmer og sløjfelukning på ryggen. Vil du gerne gøre den mindre fin og klassisk, kan du sætte et par brede bukser til, for at gøre det mere sporty. Her med Aiayu clutch og et liberty mundbind. Vi har flere fine mundbind i butikken, noget for enhver smag.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram