VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens Mor: Nanna Frank Eliassen

text enula 10. Sep 2021
Navn og alder: Nanna Frank Eliassen

Bopæl: Vesterbro, København

Beskæftigelse: Barsel

Barn og alder: Wilhelm, 21 mdr. og gravid med lillebror Karl, da spørgsmålene blev besvaret.
Hvad er historien bag dit barns navn: Vi havde en lang liste med navne, men var ikke helt fastlåste eller sikre på nogle af dem. Da min mand, Sebastian en dag kom hjem fra frisøren, foreslog han navnet Wilhelm - da det var navnet på hans frisør. Jeg var solgt med det samme.

Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer? På en rigtig god morgen har vi fået nogenlunde sammenhængende søvn. Wilhelm starter tit dagen med at tulle lidt rundt og lege imens jeg laver kaffe og morgenmad til os alle 3. Vi spiser morgenmad sammen og har tid til at hygge.
Der skal ikke noget ekstraordinært til, at jeg synes det har været en god morgen. Jeg synes egentlig for det meste vi har gode morgener. Det afgørende for mig er, at der er plads til at vi alle 3 kan få en stille og hyggelig start på dagen, og Wilhelm kan blive gjort klar og afleveret i vuggestue med godt humør og overskud.
Og hvordan ser en god søndag ud?
En god søndag for os kan foregå på mange måder. Det vigtiste er, at vi er sammen og får frisk luft i løbet af dagen. Wilhelm er en dreng med rigtig meget energi, så en dag med legeplads besøg, en tur i Zoo eller et besøg i bedsteforældrenes have er klart at foretrække, da det oftest skaber en god omgang afslapning midt på dagen, imens han tager sin lur.

Hvordan var din graviditet?
Jeg havde en rigtig god graviditet. Vi fik hjælp til at blive gravide, og fik derfor en del ekstra scanninger fra start af, som gjorde at jeg kunne nyde det hele fuldt ud fra start, uden bekymringer. Jeg følte mig flot - var ikke særligt stor gravid og var derfor heller ikke begrænset af graviditeten. Vi blev dog sat igang 11 dage før termin, da Wilhelm ikke fik nok næring igennem navlestrengen og derfor ikke tog nok på imod slutningen.
Hvad er det bedste ved at være mor?
Det bedste ved at være mor, er den ubetingede kærlighed man får fra sit barn og at se ens lille baby blive til et lille menneske med skøre idéer og massere af personlighed.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det sværeste ved at være mor, er at skulle tilsidesætte alle sine egne behov fra den ene dag til den anden og at rumme alle de bekymringer, der følger med moderskabet - Det hele går fra 0-100 på et splitsekund, så snart man har sin lille baby i armene.
Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Det har givet os langt mindre tid til hinanden, men den fælles kærlighed vi har til Wilhelm har styrket os og vi har en samhørighed og et fællesskab, som er stærkere end det nogensinde før har været. Vi lærer at nyde de små øjeblikke, der er midt i alt det praktiske og kaotiske der følger med det at få et barn - Det bare det vildeste at få et barn med den man elsker.

Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Giv dig selv lov til at være den mor du har lyst til, og lad være med at hænge dig så meget i, hvad andre siger eller gør. Du er uden tvivl den bedste mor til dit barn med den måde, du er mor på. ALT er en fase, men husk at nyd alle steps og bump på vejen - også selvom de er uendeligt hårde undervejs.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram