VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Maxing it out

text enula 10. Nov 2020
Lange kjoler holder bare til en rund mave. I denne uge har vi sat os for at style fra forskellige kjoler, med vidt forskellige udtryk, men med den fællesnævner, at de alle er vintervenlige.
Skøn leo-plet-inspireret kjole, med feminine detaljer fra Mamalicious. Kjolen er super fin til en voksende mave, og så fungerer den også, når du engang skal amme, den har nemlig knapper, der når godt ned. VI synes, den fine kjole får lidt kant og modspil af de volumniøse bukser, de her er fra Nué Notes, men vi har andre mærker, som laver lignende modeller, som Boobs widepants. De her skønne bukser fra Nué Notes, stumper lidt, og det giver dem et lidt mere let udtryk end dem fra Boob. Hvide klassiske sneaks fra Garment Projekt.Det her ovenud smukke sæt består af en skjorte og matchende nederdel fra Kokoon. Den utrolige dip dye effekt, er så smuk, og dragende, og emmer af efterår, med den dybe brune farve. For at kunne holde varmen i den lette silkekjole, har vi sat et par lune og behagelige uld leggings fra Boob til, og et par chunkey støvler fra Garment Project for at bryde det dine look og den feminine silhuet lidt. Shopperen er fra Bonton.En rigtig ven i de kolde måneder er Aiauys skønne halsedisser. Det er en let måde lige at få et ekstra lag på, og er geniale, fordi du ikke behøver en højhalset sweater for at få lunet halsen lidt. Især på cykelturen eller en gå tur med barnevognen er halsedissen uundværlig. En anden skøn Aiayu sag er den strikkede jumper, den er så blød, at det næsten er umuligt. Her er den sammen med en skøn ammevenlig kjole fra Mads Nørgaard, grå uldbukser fra Six Ames og støvler fra Garment Project.
Lange kjoler holder bare til en rund mave. I denne uge har vi sat os for at style fra forskellige kjoler, med vidt forskellige udtryk, men med den fællesnævner, at de alle er vintervenlige.
Skøn leo-plet-inspireret kjole, med feminine detaljer fra Mamalicious. Kjolen er super fin til en voksende mave, og så fungerer den også, når du engang skal amme, den har nemlig knapper, der når godt ned. VI synes, den fine kjole får lidt kant og modspil af de volumniøse bukser, de her er fra Nué Notes, men vi har andre mærker, som laver lignende modeller, som Boobs widepants. De her skønne bukser fra Nué Notes, stumper lidt, og det giver dem et lidt mere let udtryk end dem fra Boob. Hvide klassiske sneaks fra Garment Projekt.
Det her ovenud smukke sæt består af en skjorte og matchende nederdel fra Kokoon. Den utrolige dip dye effekt, er så smuk, og dragende, og emmer af efterår, med den dybe brune farve. For at kunne holde varmen i den lette silkekjole, har vi sat et par lune og behagelige uld leggings fra Boob til, og et par chunkey støvler fra Garment Project for at bryde det dine look og den feminine silhuet lidt. Shopperen er fra Bonton.
En rigtig ven i de kolde måneder er Aiauys skønne halsedisser. Det er en let måde lige at få et ekstra lag på, og er geniale, fordi du ikke behøver en højhalset sweater for at få lunet halsen lidt. Især på cykelturen eller en gå tur med barnevognen er halsedissen uundværlig. En anden skøn Aiayu sag er den strikkede jumper, den er så blød, at det næsten er umuligt. Her er den sammen med en skøn ammevenlig kjole fra Mads Nørgaard, grå uldbukser fra Six Ames og støvler fra Garment Project.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram