VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens Mor: Katrine Binné

text enula 8. Jan 2021
I denne måned er det skønne Katrine Binné, der fortæller om livet som mor. Om hvordan sønnens navn endte med et kompromis, som passede hendes frankofile hjerte godt.
Navn og alder: Katrine Binné, 30 år
Bopæl: Frederiksberg
Beskæftigelse: Grundlægger af det bæredygtige brand Binné (@shop_binne) shopbinne.com
Barn og alder: Hubert på snart 9 måneder.
Hvad er historien bag dit barns navn?
Det var et kompromis (ha ha). Jeg måtte vælge fornavn, min mand efternavn.
Vi var frem og tilbage med forskellige navne - Bille, Walter, Kalle og Hector efter den græske helt, men da vi kom ind på navnet Hubert, så var den der bare. Det er så lige til, og så dur det både på engelsk og fransk, hvilket er super for en frankofil som mig.
At skifte efternavn passede mig forresten helt fint. Binné var egentlig min mands mellemnavn, men vi fik lov til at registrere det til efternavn, da vi blev gift, og nu er vi de eneste i landet, der hedder det. Oprindeligt var det et dæknavn for hans ballademager til en oldefar, der var medlem af en bande, som holdt til i et binneværkshus.
Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer?
Hubert bliver stadig ammet, så jeg har ham automatisk hele natten. Når han vågner om morgenen ved 6-tiden, tager min mand ham et par timer, inden han skal på arbejde. Det betyder, at jeg får et stræk uden afbrydelser, hvilket gør den helt store forskel for mit overskud. Derefter står den på morgengrød og karbad til Hubert, og jeg kan nå at få en varm kop kaffe.

Og hvordan ser en god søndag ud?
Ingen planer. Godt vejr. En god, lang gåtur med Hubert i klapvognen, vores hund Mester i snor, morgenbrød fra den lokale bager og varm kaffe i vores geniale Klean Kanteen.
Og hvordan ser en god søndag ud?
Ingen planer. Godt vejr. En god, lang gåtur med Hubert i klapvognen, vores hund Mester i snor, morgenbrød fra den lokale bager og varm kaffe i vores geniale Klean Kanteen.
Hvordan var din graviditet?
En blandet landhandel. Jeg havde problemer med lænden, så blev sygemeldt et par måneder før termin, men samtidig har jeg sjældent haft det bedre i min krop. Jeg følte mig så smuk og stærk.

Hvad er det bedste ved at være mor?
Aldrig har jeg elsket eller følt kærligheden højere, dybere, større
Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det har været en kæmpe omvæltning at blive mor, men den konstante behovsudsættelse - lille som stor - kan til tider være rigtig svær at sluge.

Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Selvom det kan være svært at finde tid og overskud til hinanden og forholdet, synes jeg, at vi aldrig har stået stærkere. Vi er en lille familie nu, og det er fuldstændig magisk.
Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Når det hele er lidt svært, så husk dig selv på, at alt blot er for en periode. Det lærte min veninde mig at sige, og det hjælper mig helt vildt igennem tigerspring, brystbetændelse og søvnløse nætter...

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram