VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Enula 9 elsker Six Studio

text enula 25. May 2021
Six Studio er for os essensen af lækkert undertøj, og har med det feminine udtryk og den enkle stil redefineret amme bh'en. Six Studio sætter ikke blot barren højt for smukt undertøj til den ammende kvinde, men for undertøj generelt. Tankerne bag Six Studio er at undertøjet er en afgørende del af den gravide kvindes garderobe, og skal følge kroppens udvikling igennem graviditeten og ind i moderskabet. Det skal støtte, fremhæve og favne en krop i udvikling, samtidig med at undertøjet naturligt har en praktisk funktion. Six Studio går hverken på kompromis med materialer, design eller produktion, og alle tre dele er forankret i undertøjets DNA. Det bliver designet i Skotland, og produceret i Portugal af bløde italienske stoffer og franske blonder.

Vi elsker Six Studio for deres tidsløse silhuetter og komplimenterende farve valg. Six Studios styles rangerer fra smukke klassiske bh'er med franske blonder, til mere eksperimenterende styles i rib og i praktisk trekant form. Alle styles har fint inkorporeret amme funktioner, der skjules af det skønne design. Six Studio har med deres undertøj givet gravide og ammende mulighed for at holde fast i en personlig stil og et feminint og sexet udtryk - både under graviditet og mens man ammer.

Nyd herunder de smukke fotos fra deres seneste kollektion. Du kan købe bh'erne online og i butikken, hvor vi gerne hjælper og guider dig til rette bh.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram