VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens mor: Daniella Zogogiannis

text enula 14. Apr 2020
Navn og alder: Daniella, 28 år

Bopæl:
Frederiksberg

Beskæftigelse: U
ddannet modedesigner fra Kolding Designskole, men arbejder freelance med bla. Content creation, styling og design.

Barn og alder: Alva Ellinor på 3,5 årHvad er historien bag dit barns navn?
Vores graviditet med Alva var meget planlagt, og jeg ønskede mig inderligt en pige, og min navneliste var stort set også kun fyldt med pigenavne. Tror jeg havde nemmere ved at forelske mig i pigenavne. Heldigt var det, da vi til en kønsscanning fandt ud af at vi ventede os en pige. Allerede der havde vi faktisk hendes navn på plads. Der var ingen tvivl. Vi havde kørt rundt i forskellige A-navne, da min mand er jøde, og ifølge jødisk tradition, tager man forbogstavet fra en nær person, som er gået bort. Min mand, Martin, havde en bror ved navn Albert, som desværre ikke er her længere. Albert blev til Alva, og jeg insisterede på, at hun også skulle hedde Ellinor. Deraf kom Alva Ellinor.Hvordan ser en god morgen ud hos jer?
Alva kommer løbende med sine små bare tæer som klasker noget så sødt i gulvet. Så kalder hun på far. Martin er morgenmenneske, heldigvis, for det er jeg absolut ikke. Så de står op først, og laver morgenmad. En time efter står jeg op, og finder tøj sammen med Alva, inden hun skal i børnehave. Det foregår som regel på Martins skuldre, hvor de går ud og jagter krokodiller, og andre finurlige væsner på deres vej.Hvordan ser en god søndag ud?
Alva går til ballet, og det er mig, der tager med hende. Jeg nyder den tid alene med hende hver søndag formiddag. Efterfølgende mødes vi altid med min (vores) veninde Josefine til brunch. Det er så hyggeligt. Derefter er det forskelligt hvad vi finder på. Går en tur på Frederiksberg, leger i parken, eller hygger derhjemme med farver og strikkeprojekter.Hvordan var din graviditet?
Nu er jeg jo gravid for anden gang, med termin i starten af august. Denne gang har jeg været præget af slem kvalme og enorm træthed i de første 4 mdr. Mit bækken har heller ikke været på min side, og jeg har hurtigt fået ondt.

Første gang, havde jeg den typiske kvalme i første trimester. Senere synes jeg at min graviditet var super nem. Jeg var midt i mit BA-projekt, og stod faktisk op i op til 16 timer dagligt ved tilskærerbordene på skolen. Så kønt var det ikke, da jeg stod med mine små sommerkjoler og lange blodcirkulationsstrømper i Føtex klip-klapper på modeetagen. Men mine fødder hævede så meget op, at det ikke kunne være anderledes.
Jeg blev igangsat, da jeg havde graviditetsbetinget leverkløe. Det skete 4 dage efter min eksamen, så det gik jo lige.

Hvad er det bedste ved at være mor?
At føle en ubetinget kærlighed til et lille menneske du har skabt med den du elsker. At være stolt, får en helt anden betydning, når man ser sin lille pige udforske verden. Det er ganske specielt.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det er fantastisk at være mor, men samtidig er der også et behov for at være Daniella. Den balance kæmper jeg med ind imellem.
Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Martin og jeg har lært meget om hinanden efter forældreskabet. Det er selvfølgelig sværere at være kærester, men vi har søde mennesker som gerne kommer og babysitter. Det er jeg evigt taknemmelig for.
Derudover har vi fundet vigtigheden i at give hinanden pauser, forstået på den måde at Martin har sine projekter, og jeg har mine. Vi er begge kreative sjæle, og har et stort behov for at udleve de drømme også.

Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Stol på din egen naturlige intuition. Du får utalige råd, som kun er ment godt. Men i sidste ende ved du hvad du og dit barn har brug for.

Skru dine forventninger ned til din partner. Martin og jeg er ens på værdier, men vores prioriteringer ligger tit forskelligt. Han er den bedste far man kunne ønske uden tvivl, selvom han gør ting anderledes end jeg ville have gjort. Så lad være med at bekymre dig om, at alting ikke lige spiller efter din bog.
På Daniellas instagram viser hun bidder af en hyggelig hverdag med massere af kærlighed, små pølsefingre og Alva Ellinors misundelsesværdige garderobe.

Navn og alder: Daniella, 28 år

Bopæl:
Frederiksberg

Beskæftigelse: U
ddannet modedesigner fra Kolding Designskole, men arbejder freelance med bla. Content creation, styling og design.

Barn og alder: Alva Ellinor på 3,5 år
Hvad er historien bag dit barns navn?
Vores graviditet med Alva var meget planlagt, og jeg ønskede mig inderligt en pige, og min navneliste var stort set også kun fyldt med pigenavne. Tror jeg havde nemmere ved at forelske mig i pigenavne. Heldigt var det, da vi til en kønsscanning fandt ud af at vi ventede os en pige. Allerede der havde vi faktisk hendes navn på plads. Der var ingen tvivl. Vi havde kørt rundt i forskellige A-navne, da min mand er jøde, og ifølge jødisk tradition, tager man forbogstavet fra en nær person, som er gået bort. Min mand, Martin, havde en bror ved navn Albert, som desværre ikke er her længere. Albert blev til Alva, og jeg insisterede på, at hun også skulle hedde Ellinor. Deraf kom Alva Ellinor.
Hvordan ser en god morgen ud hos jer?
Alva kommer løbende med sine små bare tæer som klasker noget så sødt i gulvet. Så kalder hun på far. Martin er morgenmenneske, heldigvis, for det er jeg absolut ikke. Så de står op først, og laver morgenmad. En time efter står jeg op, og finder tøj sammen med Alva, inden hun skal i børnehave. Det foregår som regel på Martins skuldre, hvor de går ud og jagter krokodiller, og andre finurlige væsner på deres vej.
Hvordan ser en god søndag ud?
Alva går til ballet, og det er mig, der tager med hende. Jeg nyder den tid alene med hende hver søndag formiddag. Efterfølgende mødes vi altid med min (vores) veninde Josefine til brunch. Det er så hyggeligt. Derefter er det forskelligt hvad vi finder på. Går en tur på Frederiksberg, leger i parken, eller hygger derhjemme med farver og strikkeprojekter.
Hvordan var din graviditet?
Nu er jeg jo gravid for anden gang, med termin i starten af august. Denne gang har jeg været præget af slem kvalme og enorm træthed i de første 4 mdr. Mit bækken har heller ikke været på min side, og jeg har hurtigt fået ondt.

Første gang, havde jeg den typiske kvalme i første trimester. Senere synes jeg at min graviditet var super nem. Jeg var midt i mit BA-projekt, og stod faktisk op i op til 16 timer dagligt ved tilskærerbordene på skolen. Så kønt var det ikke, da jeg stod med mine små sommerkjoler og lange blodcirkulationsstrømper i Føtex klip-klapper på modeetagen. Men mine fødder hævede så meget op, at det ikke kunne være anderledes.
Jeg blev igangsat, da jeg havde graviditetsbetinget leverkløe. Det skete 4 dage efter min eksamen, så det gik jo lige.
Hvad er det bedste ved at være mor?
At føle en ubetinget kærlighed til et lille menneske du har skabt med den du elsker. At være stolt, får en helt anden betydning, når man ser sin lille pige udforske verden. Det er ganske specielt.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det er fantastisk at være mor, men samtidig er der også et behov for at være Daniella. Den balance kæmper jeg med ind imellem.
Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Martin og jeg har lært meget om hinanden efter forældreskabet. Det er selvfølgelig sværere at være kærester, men vi har søde mennesker som gerne kommer og babysitter. Det er jeg evigt taknemmelig for.
Derudover har vi fundet vigtigheden i at give hinanden pauser, forstået på den måde at Martin har sine projekter, og jeg har mine. Vi er begge kreative sjæle, og har et stort behov for at udleve de drømme også.
Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Stol på din egen naturlige intuition. Du får utalige råd, som kun er ment godt. Men i sidste ende ved du hvad du og dit barn har brug for.

Skru dine forventninger ned til din partner. Martin og jeg er ens på værdier, men vores prioriteringer ligger tit forskelligt. Han er den bedste far man kunne ønske uden tvivl, selvom han gør ting anderledes end jeg ville have gjort. Så lad være med at bekymre dig om, at alting ikke lige spiller efter din bog.

På Daniellas instagram viser hun bidder af en hyggelig hverdag med massere af kærlighed, små pølsefingre og Alva Ellinors misundelsesværdige garderobe.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram