VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

It's a spring fling

text enula 20. Apr 2021
Der er kæmpe forårsstemning på bøjlerne og vi er max klar til at hjælpe jer med skønne forårs outfit. Vi har sammensat nogle skønne overgangs outfit, som helt bestemt lugter af forår, men som sørger for, at du kan holde varmen. Selv når det Danske vejr opfører sig halv skizofrent. som omdrejningspunkt er skjortekjolen, hvor der både er plads til en voksende mave, men som også kan bruges når der skal ammes.


Bukser fra all time favorite Boob i det letteste og blødeste stof. Vi er solgt over den her skønne beige. Buskerne fungere både til dagligt som her, eller som det lækreste loungewear. Skjortekjolen er fra Mads nørgaar. Der er brudt med den klassiske skjortekjole, og kjolen har et asymmetrisk skørt og voluminøse ærmer. Cardigan fra Nué Notes, taske fra Bolton og sneaks fra Garment Project.Nué Notes står bag denne ekstra lange skjortekjole, vi kan lige forestille os den på stranden om sommeren med klipklappere, eller på vej til arbejde på cyklen med et par sandaler. Indtil da synes vi den er cool med den underspillede cardigan fra Aiayu og de rå chunky loafers fra Garment Project. De alt for komfortable jeans er fra Noppies og allerede en kæmpe favorit. Net fra Mads Nørgaard.


Aiayu har givet ekstra længde til deres skønne skjorter, og det er der kommet den her skjortekjole ud af, som vi er rigtig tilfredse med. Vi har stylet den med casual små blomstrede bukser fra Nué Notes og den fineste vest fra Aiayu. Sneaks fra Garment Projekt og net fra Bonton.
Ej, hvor har vi savnet jer i butikken de sidste måneder, så det er så dejligt, at vi kan byde jer og foråret indenfor med åbne døre.

Der er kæmpe forårsstemning på bøjlerne og vi er klar til at hjælpe jer med skønne forårs outfit. Vi har sammensat nogle skønne overgangs outfit, som helt bestemt lugter af forår, men som sørger for, at du kan holde varmen. Selv når det danske vejr opfører sig halv skizofrent. Som omdrejningspunkt er skjortekjolen, hvor der både er plads til en voksende mave, men som også kan bruges når der skal ammes

Bukser fra all time favorite Boob i det letteste og blødeste stof. Vi er solgt over den her skønne beige. Bukserne fungerer både til dagligt som her, eller som det lækreste loungewear. Skjortekjolen er fra Mads Nørgaard. Der er brudt med den klassiske skjortekjole, og kjolen har et asymmetrisk skørt og voluminøse ærmer. Cardigan fra Nué Notes, clutch eller taske fra Bonton og sneaks fra Garment Project.
Nué Notes står bag denne ekstra lange skjortekjole, som vi kan sagtens kan forestille os på stranden om sommeren med klipklappere, eller på vej til arbejde på cyklen med et par sandaler. Indtil da synes vi den er cool med den underspillede cardigan fra Aiayu og de rå chunky loafers fra Garment Project. De alt for komfortable sorte jeans er fra Mamalicious og allerede en kæmpe favorit. Net fra Mads Nørgaard.
Aiayu har givet ekstra længde til deres skønne skjorter, og det er der kommet den her skjortekjole ud af, som vi er rigtig tilfredse med. Vi har stylet den med casual små blomstrede bukser fra Nué Notes og den fineste vest fra Aiayu. Sneaks fra Garment Projekt og net fra Bonton.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram