VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

A Hint Of Summer selvbruner

Rudolph Care

DKK 365,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  A Hint of Summer The drops er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har Rudolph Care komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge.
  Det er det naturlige DHA molekyle, der sikrer din hud en fin og jævn tone. Aloe vera beroliger, genopbygger og sikrer hudens fugtbalance, mens acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden. Dråberne er farveløse og har en let, flydende konsistens og en mild, delikat duft.
  A Hint of Summer giver dig mulighed for at tage forskud på sommerens fine farve, og springe ud i foråret med brune ben og en frisk kulør i kinderne. Og så er den selvfølgelig både Svanemærket og Cosmos certificeret.

  Brugsvejledning;
  Bland et par dråber A Hint of Summer med din ansigtscreme eller bodylotion/olie i håndfladen. Brug samme mængde creme/olie som du plejer og tilsæt 2 dråber til ansigtet og 4-6 dråber til kroppen. Fordel produktet let i ansigtet og/eller på kroppen. Vask hænderne grundigt bagefter. Farven opbygges gradvis, så gentag de følgende dage, hvis du ønsker en mere intens farve.
  Husk at lade produktet tørre helt ind, før du tager tøj på da produktet ellers vil kunne give pletter på tøj eller andre tekstiler.
  A Hint of Summer indeholder ikke SPF og beskytter derfor ikke mod solskoldning.
 • Detaljer
  50 ml.
  Aloe Barbadensis Leaf Extract* (aloe vera)
  , Dihydroxyacetone (self tan), Glycerin**, Alcohol**, Aqua, Euterpe Oleracea Fruit Oil* (Acai Oil),Sodium Levulinate,Xanthan Gum, Parfum (naturlig),Citric Acid, Potassium Sorbate,Sodium Benzoate
  *Ingrediens from organic farming
  99% of the total ingrediens are from natural origin
  86% of the total ingredients are from organic farming


 • Mærke
  Rudolph Care er sunde og miljøvenlige hud og hårpleje produkter. Det er luksus til dig - uden du skal gå på kompromis med effekt, duft og resultat.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også