VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Størrelse og Pasform

GENEREL INFORMATION OM VALG AF STØRRELSER.

Vi har både ventetøjsmærker og ikke-ventetøjsmærker i Enula 9. Det kan være vanskeligt at købe tøj, når man ikke ved hvordan kroppen ændrer sig - kun at den gør det! Derfor; ønsker du at købe på vores webshop, har vi her lavet en kort generel information om, hvad du skal tænke over ifht størrelser og din graviditet. Disse råd og tanker er lavet ud fra vores over 18 års erfaring med gravide i enula 9. Vi håber, det kan guide jer på vej.

Hvor stor bliver jeg?
Det er meget individuelt og forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor stor hun eller hendes mave bliver. Og hvad hun føler der er stramt eller løst. Derfor er det meget vigtigt, at du selv finder ud af, om du kan lide at noget sidder tæt måske endda støttende (selvfølgeligt uden at stramme) eller om det skal være helt løst.
Selv om du er gravid og kommer til at vokse både på maven og højst sandsynligt andre steder, plejer vi at anbefale, at du køber den størrelse, som du er pt. - DOG med tanke på, at du nok tager lidt på diverse steder undervejs i graviditeten. Dvs. hvis du før, du blev gravid, var en str. 38 i bukser, så gå efter den størrelse nu også, men tænk over om du har taget på på fx lår og numse, og dermed er gået en/flere størrelser op. Er dette tilfældet, så vælger du større størrelse(r). Synes du mest det sidder på maven, så anbefaler vi, at du holder dig til din eksisterende størrelse hvor der stadig vil være plads til en voksende mave.

Hvordan fungerer graviditets-tøjet? Og hvad med det der ikke er ventetøj?
Vi har flere "rigtige" ventetøjsmærker, og de er alle lavet således, at din mave kan vokse. Men da alle kvinder jo er forskellige, er der også forskel på, hvad de forskellige styles kan tilbyde din gravide mave. Noget tøj er lavet i super strækstoffer, som smyger sig flot til kroppen og viser den fine mave, men andre har plads til maven kva et løsere eller specielt snit og nogle ekstra læg. Alt sammen er beregnet til at din mave kan vokse i de 9 måneder. Du skal ofte blot vælge den str. du plejer at bruge for der er gjort plads til din gravide mave.
Bukser, kjoler og toppe fra ikke-ventetøjsmærker har vi nøje udvalgt og testet med vores "kunstige gravide mave" , med hensynstagen til om tøjet er fleksibelt om maven, løst eller evt. kan ammes i. Derfor vil der typisk være en elastisk linning i bukserne, og disse sidder så lidt lavere på hoften/ under maven. Bluser kan have et løst snit eller en skjorte kan knappes op.

Hvordan fungerer graviditets bukser og jeans?
Mange graviditets bukser og jeans har normale faste linninger "uden på", som blot sidder lavere fortil under maven og højere bagpå for at give en god støtte over lænden. Bukserne ser ofte helt normale ud, men gemmer på en smart elastik løsning inde i linningen, som kan justeres efter behov, som et slags indre bælte. I denne type graviditets bukser findes der også ofte et bredt stof/elastisk mavebælte, som går op og dækker maven lidt, hvilket mange synes er dejligt og støttende.

Andre kan bedre lide de jeans og bukser, som ikke har mavebæltet, men som derimod er udstyret med superfleksible elastik kiler, hvor forlommerne normalt sidder. Dette giver plads og luft til maven på en anden måde.
Det er smag og behag hvilken type buks du er til, og det er vigtigt, at du selv mærker efter, hvad du har det bedst i.

Kan jeg bruge almindelig tøjmærker?
Ja. Som sagt, her på Enula 9 shoppen finder du en fin vifte af nøje udvalgte styles fra kendte danske og udenlandske tøjmærker. Vi har plukket i sæsonernes kollektioner og testet på en "speciel testmave", og fundet frem til det udvalg, du vil finde på denne shop. Alt sammen tøj, som vi synes fungerer på gravide maver eller til ammende kvinder.