VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Green Active Glow neglelak

Manucurist

DKK 125,00
På lager
  • Beskrivelse
    Active Glow får A kolbe hos Kemiluppen og er ligesom de andre neglelakker vi tilbyder fra Manucurist klassiske Green neglelak serie, uden skadelige, mistænkelige eller hormonforstyrrende ingredienser.

    Active Glow er en nem behandlings neglelak som booster negleglansen.
    Det er en farve-pleje-hybrid, som forbedrer og plejer dine negle samtidig med at de ser smukke ud. Med sine koncentrerede naturlige aktive ingredienser giver den en øjeblikkelig rosenrød glød og spejlglans. Dine negle regenereres og næres i et enkelt trin.
    Dens punchy formel, som indeholder 85,5% plantebaserede ingredienser, indeholder sød mandelolie (kendt for sine fugtgivende, nærende egenskaber), hindbærekstrakter med beroligende og regenererende egenskaber og AHA'er, som er særligt gode til at genoprette og revitalisere svækkede negle. En kraftfuld grøn cocktail til at booste dine negles naturlige glans.
  • Detaljer
    Genanvendelig glasflaske
    Ubleget æske lavet af pap fra bæredygtigt skovbrug.
    Ingredienser:
    ethyl acetate, butyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, alcohol, glycolic acid, caprylic/capric triglyceride, etocrylene, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, ci 15850 (red 6 lake), isopropyl alcohol, lactobacillus ferment, rubus idaeus (raspberry) leaf extract, tocopherol

    85,5% bio-sourced



  • Mærke
    Green Manucurist er et fransk mærke, som laver smukke neglelakker, der er udviklet med omtanke for miljøet. Ingredienserne er naturlige, og så er lakkerne fremstillet på baggrund af vedvarende energi-ressourcer.

    Se alle produkter fra dette brand
  • Størrelse og pasform

Andre købte også