VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Coco pant twill - milk

AIAYU

DKK 1.195,00 DKK 717,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  Den lækre Coco pant fra Aiayu balancerer det behagelige med det elegante, og er fremstillet af blød, økologisk bomuldstwill, som er både holdbar og funktionel.
  Konstruktionen på Coco pant er gennemtænkt til mindste detalje: uden udvendige sømme, med praktiske sidelommer, snydelynlås, og et klassisk lige snit med let cropped ben.
  Buksen er med sin behagelige elastik i linningen kan evt. bruges under en graviditet, hvis man placere den lavere efterhånden som maven vokser.

  Gravid venlig style.

 • Detaljer
  100% økologisk Chetna bomuld, produceret i Indien.

  Chetna er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.

 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også