VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

HONEY Face oil

HONEY

DKK 520,00
På lager
 • Beskrivelse
  The New Standard of Face Oils. HONEY Face Oil er en unik blanding af 9 botaniske olier, der leverer en høj dosis antioxidanter og øger hudens kollagenproduktion. Den fløjlsagtige tekstur trænger hurtigt ind og lægger sig som en beskyttende frakke, der holder på hudens fugt uden at virke tilstoppende. Lad den let absorberende olie smelte ind i huden, mens den styrker hudens naturlige elasticitet og efterlader en silkeblød overflade.
  HONEY Face Oil er parfumefri, virker ikke tilstoppende og er velegnet til både tør, sensitiv, normal og kombineret hud. Kan også anvendes under graviditet og amning. HONEY Face Oil er Allergy Certified, Cosmos Organic og Svanemærket, der tilsammen sikrer, at produktet lever op til de højeste standarder indenfor miljø og sundhed.

  Kommer i en flaske med pumpe på 30 ml
  Varm 1-2 pump mellem håndfladerne og massér olien på ansigt og hals, gerne på let fugtig hud. Anvendes dagligt før eller efter Everyday Face Cream.
  Kan også blandes med ansigtscremen for ekstra nærende effekt. Ideel til ansigtsmassage.


 • Detaljer
  Face Oil er parfumefri og er certificeret af Ecocert, Svanemærket og AllergyCertified, som hver især lever op til strenge miljø- og sundhedskrav.
  Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Målet med Svanemærket at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Der stilles skrappe krav til kemikalier i svanemærkede produkter, og ved at vælge Svanen, er du med til at skåne natur og miljø.
  AllergyCertified er et internationalt allergimærke. AllergyCertified-mærkningen garanterer, at produktet er så mildt og skånsomt mod huden som muligt, så når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi. Produkterne er parfumefri, og hver ingrediens er nøje kontrolleret og vurderet af en toksikolog.
  Ecocert Cosmos er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i flere end 45 lande. Myndigheden kontrollerer, at ingredienserne er dyrket ansvarligt og miljøvenligt, og for at opnå Ecocert Cosmos Organic-mærkningen skal følgende krav være opfyldt:
  • Mindst 95% af ingredienserne skal være naturlige. Mindst 95% af de naturlige olier og ekstrakter i produktet skal være økologiske.
  • Mindst 10% af ingredienserne i produkter, der vaskes af, og mindst 20% af ingredienserne i produkter, der ikke vaskes af, skal være økologiske.
 • Mærke
  To the Moon, Honey står bag det parfumefri hudplejemærke HONEY, som er baseret på effektive, naturlige og økologiske ingredienser. 100% parfumefri

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også