VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Helen Aiayu clutch - logo

AIAYU

DKK 1.895,00
På lager
 • Beskrivelse
  Helen Aiayu Clutch er en Aiayu klassiker: en elegant clutch af luksuriøs lama-uld, fremstillet med kærlighed i Bolivia af de dygtigste håndstrikkere. Helen Aiayu Clutch er udført i en smuk boblestrik med hæklet top og denne udgave har et fint Aiayu logo hæklet på den ene side.

  Clutchen har praktiske detaljer såsom lynlåslukning og komplimenterende pull-tag med eksklusivt Aiayu-logo, samt en indvendig lomme med lynlås til ekstra opbevaring. Clutchen er desuden beklædt med blød bomuld indvendigt, som gør den nem at holde ren.

  Helen Aiayu Clutch fremstilles af 100% lamauld, og strikkes i hånden af dygtige kvinder i det Bolivianske højland. Hver clutch bærer initialerne fra den kvinde, der har strikket den, samt et dekorativt, broderet Aiayu-logo.
  Mål: 17 x 26 cm
 • Detaljer
  100% lama-uld af fineste kvalitet. Ulden er sourcet & bearbejdet lokalt i Bolivia på en WRAP-certificeret fabrik, som renser og genanvender spildevand, og udelukkende kører på vedvarende energi.
  Lamauld er blød, holdbar, hypo-allergen og termoregulerende. Et sandt vidunder fra naturens side
 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også