VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Tomorrow Hepburn Relax Maternity Jeans

Tomorrow Denim x To The Moon, Honey

DKK 1.299,00
På lager
 • Beskrivelse
  To The Moon, Honey har i samarbejde med det danske jeansmærke Tomorrow udviklet disse eksklusive graviditetsjeans i økologisk Svanemærket denim.
  Her er et par jeans, der kan justeres ind og ud i takt med, at kroppen forandrer sig under en graviditet, samtidig med at de både ligner og sidder lige så godt som et par klassiske af slagsen.
  De er designet med en justerbar linning, der kan udvide sig 10 cm, som vil tage dig gennem graviditeten med komfort og stil. Træk i elastikken i bukselinningen for at justere størrelsen. Målet har været at skabe et par jeans, der sidder lige så godt, som var det almindelige jeans - og så kan du bruge dem efter graviditeten.

  Tip! Gå efter din normale størrelse eller en størrelse ned da modellen er lidt stor i størrelsen. Designet med en justerbar linning, der kan udvide sig op til 10 cm, så de kan tilpasses den individuelle krop og sidde behageligt i takt med maven vokser.
  Vi har dem i 2 længder og vurderer dem pænt lange, da jeansene er loose og ofte sidder lidt lavere på hoften undervejs i graviditeten.

  Materialet er i stretchy økologisk bomuld, certificeret med både Svanemærket og EU-Blomsten, sikre komfort og er som skabt til den gravide voksende mave.
 • Detaljer
  Materiale: 80,5% Økologisk bomuld, 11% Genanvendt Polyester, 7,5% Genanvendt Bomuld, 7,5% Elastan
  Vaskeanvisning: Vaskes i koldt vand på vrangen ud for at beskytte farven og forhindre at buksen kryber


 • Mærke
  Tomorrow Denim blev lanceret i København i 2018 og er verdens første denimmærke, der er certificeret af både det nordiske Svanemærke og EU Ecolabel, den højest mulige hæder inden for bæredygtighed. Med fokus på gennemarbejdede jeanspasformer og de rigtige behandlinger og vaske, er deres mission enkel: At bevise, at god stil og et bæredygtigt mindset går hånd i hånd.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform