VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

jeans OTB oaks straight leg, vintage blue

Noppies

DKK 599,00 DKK 359,00
På lager
 • Beskrivelse
  Stretchy og super behagelige. Disse jeans er straight fit med klassiske jeans detaljer men med et fleksibelt og blødt mavebælte i bomuld som giver plads og støtte til den gravide mave. Noppies jeans er som standard lidt højere bagpå og lidt lavere foran. Dette sikrer, at jeansene virkelig sidder godt når maven også vokser. Linningen er elastisk og der er en justerbar elastik indvendig i linningen som kan bruges som et indre bælte.

  Vores model (rød cardigan) har længde str. 28/32 på.

  jeans'ne er lavet af ansvarligt produceret bomuld, Better Cotton Initiative. Ikke bare dejligt for dig eller dit lille barn, men også meget bedre for producenterne og miljøet. 'Better Cotton Initiative' er et særligt uddannelsesprogram for landmænd for at gøre bomuldsproduktionen mere bæredygtig. BCI har for eksempel lært dem, hvordan man producerer bomuld med mindre vand, kemikalier og pesticider.
 • Detaljer
  20% Recycled Cotton / 1% Elastane / 79% Cotton
 • Mærke
  Noppies designer kvalitetstøj til mødre og børn, der kræver ekstra god komfort. Vi har valgt de bedste jeans fra Noppies til vores kunder. Bare fordi noget er praktisk og komfortabelt, behøver det ikke være kedeligt.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også