VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Cora cardigan undyed soil

AIAYU

DKK 2.195,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  Den smukke Cora cardigan i den smukke ufarvet Sartuul uld, er både klassisk og moderne med sine voluminøse ærmer, dybe forlommer, elegant cropped snit, og dyb V-udskæring. Fremstillet i klassisk glatstrik med brede ribkanter, som giver en afslappet silhuet.

  En strik cardigan er altid god, som det ekstra lag - både for looket (uldens kontrast med det indvendige lag), men selvfølgelig også dens funktion, som det ekstra lag, der let giver varme. Også dejlig nemt hvis man ammer.

  Designet med en løs silhuet og et cropped snit. Vi anbefaler, at du vælger din almindelige størrelse.
 • Detaljer
  100% Sartuul-uld: en sjælden race af nomadiske får, som lever på de mongolske stepper. Ulden sources fra 'Green Gold'-projektet – et schweizisk udviklingsprogram, som organiserer kooperativer af nomadiske hyrder fra de mongolske stepper. Projektet hjælper hyrderne med at bevare deres traditionelle livsstil ved at fremme produktionen af fibre, der er forankret i mongolske håndværkstraditioner – fx Sartuul og yak-uld.

  Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Sartuul-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

  Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.

  Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for de individuelle vaskeprogrammer på forskellige vaskemaskiner.

 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også