VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Pyjamas Dash mix space

AIAYU

DKK 1.495,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  Skønt natsæt med en let skjorte og bukser i 100% økologisk bomuld med broderede prikker. Skjorten har v-udskæring og knapper hele vejen ned - hvilket gør den ideel til evt. amning. Der er tone-i-tone kantebånd og pyjamasbukserne har løse, lige ben med elastisk liv, dekorativ snørelukning og udvendige sømme på benene.

  Brug pyjamassen som sæt, eller mix og match de enkelte dele på kryds af tværs med resten af dine garderobefavoritter. • Detaljer
  100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.
 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også