VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Pyjamas Dash mix space

AIAYU

DKK 1.495,00
På lager
 • Beskrivelse
  Skønt natsæt med en let skjorte og bukser i 100% økologisk bomuld med broderede prikker. Skjorten har v-udskæring og knapper hele vejen ned - hvilket gør den ideel til evt. amning. Der er tone-i-tone kantebånd og pyjamasbukserne har løse, lige ben med elastisk liv, dekorativ snørelukning og udvendige sømme på benene.

  Brug pyjamassen som sæt, eller mix og match de enkelte dele på kryds af tværs med resten af dine garderobefavoritter. • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også