VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Açai Body Lotion - Limited Edition

Rudolph Care

DKK 495,00
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse
    Byd velkommen til Açai Body Lotion Limited Edition; en ekstra stor version (400 ml) af Rudolph Cares nærende og fugtgivende body lotion. Den er fyldt med naturlige, aktive ingredienser, absorberes hurtigt i huden uden at fedte - og gør hverdagsplejen til et luksusritual med sine økologiske olier og ekstrakter. Særligt udviklet til tør og sensitiv hud.

    Det unikke print, som pryder Açai Body Lotion Limited Edition, er skabt af tekstildesigner Helene Blanche; præget af organiske former, inspireret af kroppe.

  • Detaljer
    Effekt
    Açai Body Lotion er rig på økologiske olier og sheasmør, som blødgør, styrker og genopbygger huden. Açaiolie beskytter og styrker med antioxidanter og essentielle fedtsyrer; jojobaolie trænger dybt ind i huden og forstærker hudens elasticitet; olivenolie og sød mandelolie gør huden blød og smidig; kokosolie modvirker tør, kløende og irriteret hud og sheasmør genopbygger huden effektivt. Alt dette gør Açai Body Lotion til et produkt, som holder din hud fugtmættet og silkeblød hele dagen.

    Duft
    Cremen dufter friskt af de ingredienser, den er fremstillet af, i samspil med Rudolph Cares naturlige signaturduft.

    Konsistens
    Trods sine rige og fyldige ingredienser, er konsistensen let og fløjlsblød. Cremen er nem at fordele på hele kroppen og er drøj i brug.

    Certificeringer
    Açai Body Lotion bærer certificeringerne Svanemærket og COSMOS, som sikrer din og naturens sundhed i en fuldendt livscyklus. Derudover er produktet mærket med Vegan Trademark.
  • Mærke
    Rudolph Care er sunde og miljøvenlige hud og hårpleje produkter. Det er luksus til dig - uden du skal gå på kompromis med effekt, duft og resultat.

    Se alle produkter fra dette brand
  • Størrelse og pasform

Andre købte også