VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT FRA 29 KR // FRI FRAGT OVER 800 KR// DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Dress Silk, Daydream

AIAYU

DKK 2.695,00
På lager
 • Beskrivelse
  En smuk, elegant og let kjole i det behagelige snit fra den klassiske Shirt Dress fra Aiayu.
  Kjolen får et luksuriøst løft, og gør den til en blød og samtidig sofistikeret garderobe-musthave.

  Den har samme oversize snit som Aiayu Shirt Dress, samt skjult knaplukning, sidelommer, smal krave og slidser i siden. Eri-silken har et taktilt ydre og blødt, draperet fald, som gør kjolen ekstra feminin.

  Aiayu silke høstes først efter ormene selv har forladt deres kokoner. Det anses for den mest nænsomme metode, da ormene på denne måde er helt upåvirkede af produktionen. Det færdige produkt afspejler den organiske skønhed i silkens oprindelse – og vi elsker teksturen og den mere naturlige følelse.

 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  Materiale: 100% Eri silke
  Vaskeanvisning: H
  åndvask ved 30 grader med et silkevaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for det ligger fladt, når det skal tørre.
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også