VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Multivitamin Gravid

Familiens Vitaminer

DKK 229,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  180 synkevenlige tabletter - 6 måneder NU veganske og duftneutrale.

  Det naturlige valg af vitaminer og mineraler til dig, der planlægger at blive gravid, igennem graviditeten, og når du ammer. Under graviditet og vde amning stiger dit behov for de fleste vitaminer og mineraler, bl.a. A, D, E, C og en del af B-vitaminerne samt jod, krom, kobber, mangan og selen. Familiens Multivitamin til gravide er en danskproduceret, videnskabeligt udviklet multivitamin og -mineral skræddersyet til dig, der sætter nyt liv i verden. En tidssvarende multivitamin omhyggeligt udviklet til at understøtte den smukke proces bedst muligt. Produktionen er klimavenlig, og emballagen er foruden miljøvenlig i et æstetisk smukt design. Familiens Multivitamin til Gravide forener videnskab og ægte omsorg for dig og dine omgivelser.

  Multivitaminen dækker naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger om folinsyre og D-vitamin i graviditeten. Start gerne med multivitaminen, inden du bliver gravid, optimalt tre måneder inden. Folinsyren i multivitaminen sænker risikoen for abort og misdannelser af hjerne og rygmarv hos fostret kaldet neuralrørsdefekt. Familiens Multivitamin til gravide indeholder med 500 mikrogram lidt mere folinsyre end traditionelle graviditetsmultivitaminer.

  Multivitaminen produceres i Danmark under farmaceutisk kontrol. Det er kvalitet for os, og det vil vi gerne dele med jer.

  Husk, at kosttilskud ikke bør træde i stedet for en sund og varieret kost. Husk ekstra jern fra uge 10 i graviditeten. Vi anbefaler Familiens Jern, som er organisk og vegansk.

  Størrelse: 8 x 17 mm oval, synkevenlig med delekærv til halvering
 • Detaljer
  Voksne og børn fra 11 år anbefales at tage 1 tablet hver dag. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
  Opbevares med lukket skruelåg ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og sollys samt utilgængeligt for børn.

  Ingredienser: Magnesiumoxid, mikrokrystallinsk cellulose, L-ascorbinsyre, di-calcium-phosphat-2-hydrat, DL-alfa-tocopherylacetat, overfladebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumstearat, ethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), zinkoxid, nicotinamid, L-selenomethionin, manganosulfat, calcium-D-pantothenat, cholecalciferol, retinylacetat, cyanocobalamin, siliciumdioxid, pyridoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumiodid, chrom(III)chlorid, D-biotin
 • Mærke
  Læge og Familie er Familiens Vitaminers mission om at bidrage til alles sundhed og helbred. At hjælpe med noget godt og brugbart. En livsstil fuld af livskvalitet for dig og dem, du holder af.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform