VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Multivitamin Voksne

Familiens Vitaminer

DKK 159,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  150 tabletter - 5 måneder

  Et omhyggeligt sammensat tilskud af vigtige vitaminer og mineraler til dit daglige behov. Udviklet på baggrund af opdaterede videnskabelige undersøgelser med kompromisløst ønske om kvalitet og sundhed i forening med bæredygtighed. Dansk produceret på naturskønne Møn under farmaceutisk kontrol. Familiens Multivitamin er til dig, der går op i, hvad du indtager. Til dig, der vil have, at en god og tidssvarende vitaminpille skal være en del af din sundhed. Til dig, der har det godt med at vælge miljø- og klimavenligt.

  Der er i Familiens Multivitamin lagt enormt meget tid og omtanke. Indhold og dosering er optimeret ud fra forskning og nutidens kostvaner. Med 10 mikrogram af det virksomme D3-vitamin og 3 mikrogram B12 vitamin tager den højde for nutidens mindre kødindtagelse. De har prioriteret tilstrækkeligt af B-vitaminerne, ikke mindst thiamin, riboflavin, pyridoxin og folinsyre, som en del af os ikke får tilstrækkeligt af. De antioxidante vitaminer C og E er til stede i en for alle passende dosis. Vitamin A og E er vigtige i kroppen. I nogle undersøgelser er højdosis A- og E-vitamin koblet til negative følgevirkninger. Gavn uden risiko er deres vigtigste opgave, hvorfor det er så vigtigt at ramme de optimale doseringer. De har tilsat 300 mikrogram A-vitamin og 10 mg E-vitamin og på den måde undgået høje doser, men understøttet en sund indtagelse af disse vigtige vitaminer. I dag er mange mennesker fysisk aktive i større eller mindre grad. Det er der taget højde for i sammensætningen af vitaminer og mineraler, bl.a. med indholdet af magnesium og ikke mindst zink og selen. Videnskabelige undersøgelser viser, at fysisk aktivitet stiller krav til en større indtagelse af de fleste mineraler. For mineralerne gælder det ligesom for vitaminerne, at de er doseret ud fra forskning og viden, så man ikke skal bekymre sig om overdosering uanset aktivitetsniveau.

  Familiens Multivitamin er det naturlige valg af vitaminer og mineraler til din hverdag og anbefales indtaget hver dag hele voksenlivet. En god multivitamin er rygraden i brug af kosttilskud. En god og fyldestgørende dækning, der skal passe til alle i aldersgruppen. Nogle kan have gavn af andre kosttilskud i tillæg, men multivitaminen er rygraden.

  Familiens Multivitamin til voksne har fokus på din sundhed og velbefindende samt for vores omgivelser. Når kvalitet betyder noget for dig, og når elegant og bæredygtigt dansk design gerne må pryde dit hjem.

  Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost.

  Størrelse: 12 x 12 mm rund
 • Detaljer
  Voksne og børn fra 11 år anbefales at tage 1 tablet hver dag. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.

  Opbevares med lukket skruelåg ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og sollys samt utilgængeligt for børn.

  Ingredienser: Magnesiumoxid, mikrokrystallinsk cellulose, L-ascorbinsyre, di-calcium-phosphat-2-hydrat, DL-alfa-tocopherylacetat, overfladebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumstearat, ethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), zinkoxid, nicotinamid, L-selenomethionin, manganosulfat, calcium-D-pantothenat, cholecalciferol, retinylacetat, cyanocobalamin, siliciumdioxid, pyridoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, riboflavin, pteroylmonoglutaminsyre, kaliumiodid, chrom(III)chlorid, D-biotin
 • Mærke
  Læge og Familie er Familiens Vitaminers mission om at bidrage til alles sundhed og helbred. At hjælpe med noget godt og brugbart. En livsstil fuld af livskvalitet for dig og dem, du holder af.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform