VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Kay tørklæde

AIAYU

DKK 995,00
På lager
 • Beskrivelse
  Kay tørklædet er et klassisk ternet tørklæde med dekorative frynser. Fremstillet af blød, recycled italiensk uld, som en del af Aiayus cirkulære program, hvor de passer på hver enkelt stofrest, og giver den nyt liv ved at lave garner af genanvendte materialer. Kun de bedste og reneste mono-materialer er ideelle til genanvendelse, så de dermed sikrer, at det endelige produkt er af højeste kvalitet med lang levetid - skabt til mange års kærlig brug.


  Størrelse: 50 x 200 cm.

 • Detaljer
  100% recycled, italiensk uld.


  Produceret som en del af Aiayus cirkulære program, hvor de passer på hver enkelt stofrest, og giver den nyt liv ved at lave eksklusive garner af genanvendte materialer.

  Kun rene mono-materialer af 100% naturlige fibre kan genanvendes med succes. På denne måde sikrer dei, at de nye, luksuriøse garner af genanvendt materiale har lang holdbarhed, og kan bruges til at skabe nye produkter af allerhøjeste kvalitet.

 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også