VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Shirt - marine

AIAYU

DKK 995,00
På lager
 • Beskrivelse
  Med sin knitrende tekstur og lette, åndbare sammensætning af 100% økologisk bomuld, er AIAYU Shirt en øjeblikkelig garderobeklassiker. Her i en skøn marine blå farve.

  Skjorten har en afslappet pasform med masser af volumen, som falder på den helt rigtige måde, og som er nem at style både op og ned. Med sit løse snit og fine detaljer med indvendig strop, som gør at ærmerne kan rulles op, er SHIRT til en bestseller, man bliver ved med at vende tilbage til.

  Gravidvenligt snit

 • Detaljer
  100% økologisk Chetna-bomuld.

  Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.


  Bomulden er både:

  – blød

  – åndbar

  – behagelig

 • Mærke
  Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også