VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

STØT JULEHJÆLPEN - klik her

DKK 25,00
På lager
 • Beskrivelse
  Af hjertet tak! Når du putter denne vare i din kurv, så er du med til at hjælpe udsatte børn i Danmark.
  Igen i år har Enula her på siden valgt at lave vores egen lille indsamling til Mødrehjælpen, og på den måde samle lidt ekstra ind til de - i år - ekstra mange udsatte familier i Danmark. Indsamlingen til julehjælpen foregår indtil d. 20 december, og vi sørger for at beløbet går ubeskåret til Mødrehjælpens Julehjælp indsamling.
  Her er Mødrehjælpens ord for hvad du bidrager til:

  "Modtagerne af Mødrehjælpens Julehjælp får et kontant beløb, et tilbud om rådgivning og gratis juleaktiviteter i Mødrehjælpens mange lokalforeninger Det kan virke som lidt for nogle, men betyder alverden for dem som absolut intet har. Vi bestræber os på, ikke bare at hjælpe økonomisk, men også at være der for disse familier når julen er overstået og hverdagen sætter ind.

  "Vi er dybt afhængige af danskernes støtte til julehjælpen. Vi ved, at de stigende priser presser rigtig mange, men vi håber alligevel på, at danskerne vil bakke op om vores indsamling, så de hårdest trængte børnefamilier også kan opleve lidt julestemning. Jeg håber inderligt, at vi når i mål med at hjælpe de familier, der har brug for vores hjælp," Mødrehjælpens direktør, Ninna Thomsen.

  Al støtte efter d. 20 december går til Mødrehjælpen generelle rådgivning, som der også er stort brug for resten af året.
 • Mærke
 • Størrelse og pasform

Andre købte også