VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Shirt quilt pure ecru

AIAYU

DKK 1.595,00
På lager
 • Beskrivelse
  Aiayu's klassiske SHIRT i cremefarvet økologisk bomuld, med elegant quiltet patchwork bagpå samt på forlommen. Shirt har en afslappet pasform og masser af volumen, som falder på de'n helt rigtige måde.

  Quilt-teknikken er vores måde at bringe liv i materialer, som ellers ville gå til spilde. Det smukke, detaljerede patchwork er skabt ud af overskudsmaterialer fra vores økologiske bomuldsproduktion: stofresterne quiltes sammen i et elegant patchwork-mønster, som giver den ellers minimalistiske style et helt nyt udtryk - som et lille kunstværk, der er både moderne og nostalgisk på samme tid.

 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  100% økologisk Chetna-bomuld. Chetna Organic er et non-profit program, som hjælper farmere med at opnå en bedre og mere stabil indkomst gennem bæredygtigt landbrug. Bomulden er samtidig GOTS-certificeret – sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en BSCI-certificeret fabrik, som sikrer et højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed.
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også