VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Better Together Gaveæske

Rudolph Care

DKK 295,00 DKK 177,00
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse
    Makkerparret Better Together er en betænksom gave til en ven eller vært, som har haft hænderne fulde for at glæde andre; den skånsomme håndsæbe, Silky Soap, og den plejende Hand Cream pakket ind i en smuk gavepose.

    Better Together bærer både Svanemærket og Ecocert Cosmos Organic – og selve æsken er skabt af 100% genanvendte materialer.
  • Detaljer
    Better Together indeholder:

    Silky Soap
    Rene hænder og en frisk fornemmelse er i vente med Silky Soap, som vi har tanket med nærende og fugtbevarende ingredienser for at undgå, at den gode, vigtige håndhygiejne ikke udtørrer og ødelægger dine hænder. Særligt aloe vera sørger for at fastholde fugten i huden, mens hvedeprotein har en styrkende effekt. Sæben kan bruges ved køkkenvasken og på badeværelset – og sågar til kroppen under bruseren.

    Hand Cream
    Bløde, velbeskyttede og fugtmættede hænder er hvad Hand Cream står for. Med et højt indhold af naturlige, økologiske ingredienser sørger Hand Cream for at holde dine hænder i balance. Særligt sheasmør og olier fra sød mandel og açai styrker og beskytter huden med antioxidanter, vitaminer, mineraler og rige fedtsyrer. Aloe vera binder fugten i huden, mens rød solhat beroliger huden og lindrer irritation. Hand Cream er drøj, absorberes hurtigt og gør straks huden mere ensartet, glat og blød.
  • Mærke
    Rudolph Care er sunde og miljøvenlige hud og hårpleje produkter. Det er luksus til dig - uden du skal gå på kompromis med effekt, duft og resultat.

    Se alle produkter fra dette brand
  • Størrelse og pasform

Andre købte også