VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 800 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Dicte Cardigan

AIAYU

DKK 1.895,00
På lager
 • Beskrivelse
  Den perfekte cardigan i et boxy look, som med sikkerhed vil blive en uundværlig garderobeklassiker.
  Cardiganen er strikket i en klassisk fisherman's rib med to store forlommer, dyb V-hals og elegante slidser ved håndled samt i siderne.
  Kort og boxy snit med et let draperet fald.


  DICTE er fremstillet af 100% Sartuul-uld, som stammer fra en sjælden nomadisk fåreart i Mongoliet. Ulden føles dog behageligt velkendt - som den uldtype man kender fra sin barndoms sweatre. Sartuul-uld er ekstremt holdbar, og bliver kun blødere og mere behagelig med tiden. Vi anbefaler derfor, at man tager den i kærlig brug for at hjælpe processen på vej. Nøjagtigt som med et par nye sko, der kun bliver bedre og bedre, efterhånden som de former sig efter deres ejer.
 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  Materiale: 100% Sartuul-uld
  Vaskeanvisning: Håndvask
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også