VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT FRA 29 KR // FRI FRAGT OVER 800 KR// DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

BIBS - Colour - flere farvavarianter

BIBS

DKK 60,00
På lager
 • Beskrivelse
  Colour sut er den originale BIBS sut som har været på markedet i over 40 år. Sutten har det klassiske signatur-BIBS-skjold med tre udluftningshuller og et rundt BIBS-indgraveret håndtag.
  Suttens nipple/brystvorte er rund og minder om moderens bryst, hvilket giver tryghed til barnet. Og så er den også anbefalet af jordmødre, som et supplement og støtte til naturlig amning.
  Denne kommer i en pakke med to sutter og et vælg af forskellige farver at vælge imellem.

  Alle børn er forskellige og alle størrelser kan derfor anvendes fra fødslen. Følgende størrelsesvejledning er derfor kun vejledende:
  - Størrelse 1: 0+ måneder
  - Størrelse 2: 6+måneder
 • Detaljer
  Materiale: Suttens skjold er lavet af et 100% fødevaresikkert materiale. Fuldstændig frit for BPA, PVC og ftalater. Suttens nipple er produceret i naturgummilatex. Eftersom naturgummilatex er et naturligt materiale kan der forekomme variationer i farve.
 • Mærke
  BIBS er et førsteklasses dansk babymærke, der er mest kendte for deres ikoniske Colour sut. Deres ambition er at producere produkter af høj kvalitet i det bedst mulige materiale, og samtidig sikre et æstetisk tiltalende design på deres produkter.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også