VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 800 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

BIBS - tie dye - 2 farvevarianter

BIBS

DKK 70,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  Nu findes BIBS' klassiske Colour sut også i en unik tie dye version. Sutten har det klassiske signatur-BIBS-skjold med tre udluftningshuller og et rundt BIBS-indgraveret håndtag.
  Suttens nipple/brystvorte er rund og minder om moderens bryst, hvilket giver tryghed til barnet. Og så er den også anbefalet af jordmødre, som et supplement og støtte til naturlig amning.
  Denne kommer i en pakke med to sutter.

  Alle børn er forskellige og alle størrelser kan derfor anvendes fra fødslen. Følgende størrelsesvejledning er derfor kun vejledende:
  - Størrelse 1: 0+ måneder
  - Størrelse 2: 6+måneder
 • Detaljer
  Materiale: Suttens skjold er lavet af et 100% fødevaresikkert materiale. Fuldstændig frit for BPA, PVC og ftalater. Suttens nipple er produceret i naturgummilatex. Eftersom naturgummilatex er et naturligt materiale kan der forekomme variationer i farve.
 • Mærke
  BIBS er et førsteklasses dansk babymærke, der er mest kendte for deres ikoniske Colour sut. Deres ambition er at producere produkter af høj kvalitet i det bedst mulige materiale, og samtidig sikre et æstetisk tiltalende design på deres produkter.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også