VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 800 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Teddy Sweater - Pure Camel

AIAYU

DKK 3.295,00
På lager
 • Beskrivelse
  Varm, fluffy og exceptionelt behagelig. Denne sweater er en vanedannende blød og eksklusiv sweater, som du ikke vil være foruden, når temperaturen falder. Med sit lange snit, rå, udvendige sømme og høje hals, er det en moderne klassiker, der med lethed kan kombineres på kryds og tværs med alt fra jeans til bløde leggings. Strikket af ultra blød og ufarvet lamauld, som giver den en fluffy tekstur, der med tiden og ved hyppig brug vil fnugge. Vi ser det som en charme, og anbefaler at fjerne eventuelle fnug med hånden.
 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a '
  b
  c
  d
 • Detaljer
  Materiale: 82% ufarvet lama-uld, 18% polyamid
  Vaskeanvisning: Llama-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.
 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også