VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR// DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Silly Silas warmy tights

Silly Silas

DKK 180,00
På lager
 • Beskrivelse
  Skønne varme Silly Silas strømpebukser med seler. Denne vinter udgave kommer super blød fleece indeni, hvilket giver en dejlig varm plys effekt.
  Venligst vask dem med indersiden ud (gerne i vaskepose), så du skåner den bløde økologiske bomuld, som er mere delikat strikket i vinter versionen af strømpebuksen.
 • Detaljer
  Materiale: 78% certificeret økologisk bomuld, 18% polyamid og 4% LYCRA® fiber.
  Vaskes på vrangen

  Certificeret af OEKO-TEX® Standard 100 på klasse 1 niveau, den strengeste certificering designet specielt til nyfødte gennem småbørn op til tre år. Ud over at teste skadelige kemikalier til de strengeste grænseværdier, fokuserer test- og verifikationsmetoderne også på udtalt modstandsdygtighed over for spyt som et yderligere krav til klasse 1-certificering.
 • Mærke
  Silly Silas er skabt til børn og forældre, der ønsker komfort og holdbarhed, lavet med det smukke og geniale design, som dagens børn og forældre vil elske. Traditionelt produceret i Tjekkiet af folk, der har værnet om deres erhverv i årtier, som værdsætter det lokale håndværk, der langsomt forsvinder.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også