VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 1000 KR
AIAYU - Golden dot top
 • AIAYU - Golden dot top
 • AIAYU - Golden dot top

Golden dot top

AIAYU

DKK 799,00
Denne vare er udsolgt
 • Beskrivelse
  Let og luftig sommertop i økologisk bomuldsvoile med print af gyldne prikker og elegant, rund hals. Skulderstropper i blød bomuld som følger udskæringen, og giver fine rynk langs kanten. Toppen kan nemt justeres og gives lidt ekstra længde vha. bindestroppen på skulderen. Toppen har masser af volumen i kroppen, som giver toppen et fint fald og en feminin silhuet, og masser af plads til en gravid mave.
 • Detaljer
  Super kompakt 100% økologisk bomuld. Bomulden er GOTS-certificeret, sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en SA-8000-certificeret fabrik.

  Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. I de fleste tilfælde kan luftning af et produkt været nok til at opnå en frisk duft og følelse.

  Ved maskinvask anbefaler vi 30-40 grader og brug af miljøvenligt vaskemiddel. Undgå tørretumbling og blegemidler. Husk, at vask ved lave temperature sparer mange ressourcer.


 • Mærke
  Aiayu er et Dansk mærke med et super stærkt DNA. Deres store kærlighed for naturlige materialer, høj kvalitet, komfort og et godt håndværk, er et karakteristisk træk ved deres produkter. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også