VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Long skirt golden dot

AIAYU

DKK 999,00
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse
    Skøn lang nederdel i farven thunderblack med print af gyldne prikker på blød økologisk bomuldsvoile. Nederdelen har et blød elastik i livet og kan nemt placeres under en gravid mave.
    (se style af nederdel på foto af blåstribet variant, men er dog ikke i samme materiale)
    Nederdelen har en behagelig pasform, med masser af volumen i skørtet. Længden samt den fine tekstur giver nederdelen et romantisk udtryk, som let kan styles med en simpel hvid tee eller en let skjorte.
  • Størrelsesguide
    1 2 3 4
    a: 81-85
    b
    c
    d
  • Detaljer
    Super kompakt 100% økologisk bomuld. Bomulden er GOTS-certificeret, sourcet og bearbejdet lokalt i Indien på en SA-8000-certificeret fabrik.

    Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. I de fleste tilfælde kan luftning af et produkt været nok til at opnå en frisk duft og følelse.

    Ved maskinvask anbefaler vi 30-40 grader og brug af miljøvenligt vaskemiddel. Undgå tørretumbling og blegemidler. Husk, at vask ved lave temperature sparer mange ressourcer.

  • Mærke
    Det københavner baseret brand Aiayu er forankret i høj kvalitet, ansvarlighed og kærlighed til eksklusive naturmaterialer. Aiayu er ikke et graviditetsmærke, men mange af deres styles er designet så de også er anvendelige til gravide og er ammevenlige!

    Se alle produkter fra dette brand
  • Størrelse og pasform

Andre købte også