VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Exfoliating Soap

Rudolph Care

DKK 145,00
Denne vare er udsolgt
  • Beskrivelse
    En luksuriøs, mild skrubbende og plejende håndsæbe, som efterlader huden ren og blød. Abrikoskerne-granulat og fine små skrubbekorn fra det naturlige silica-mineral eksfolierer huden let og fjerner skånsomt døde hudceller fra overfladen af huden, mens blodcirkulationen stimulereres.
    Aktive og nærende ingredienser plejer dine hænder; acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden, mens aloe vera genopretter hudens elasticitet og bevarer dens naturlige fugtighed.

    Tip fra Andrea Elisabeth Rudolph:

    "Ligesom resten af din hud, så har dine hænder også godt af at blive eksfolieret. Man kan godt have tendens til at glemme oversiden af hænderne, når huden skrubbes, og det er lidt ærgerligt, for der er billige point og hurtige resultater at hente. Brug Exfoliating Soap som en helt almindelig håndsæbe og gnid, skrub og gnub godt. Den holder huden blød og glad - og er så blid, at den kan bruges ofte."

  • Størrelsesguide
    1 2 3 4
    a: 81-85
    b
    c
    d
  • Detaljer
    Aloe Barbadensis Leaf Extract* (aloe vera), Aqua ,Glyceryl Caprylate, Sodium Coco-Sulfate, Silica, Glycerin, Coco- Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sucrose Cocoate, Euterpe Oleracea Fruit Extrac (acai), Prunus Armeniaca Seed Powder* (abrikoskerne),Menthol, Maris Sal,Citric Acid, Sodium Benzoate
    *Ingredients from organic farming
    97% of the total ingredients are from natural origin.
    48% of the total ingredients are from organic farming

    190 ml.
  • Mærke
    Rudolph Care er sunde og miljøvenlige hud og hårpleje produkter. Det er luksus til dig - uden du skal gå på kompromis med effekt, duft og resultat.

    Se alle produkter fra dette brand
  • Størrelse og pasform

Andre købte også