VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Aftalt vare - barselsgave

Enula Studio

DKK 500,00
På lager
 • Beskrivelse
  Denne "vare" kan vælges, hvis du ikke finder den ønskede vare på webshoppen. Det kan være en ny bluse du har set på instagram, et gavekort til brug i den fysiske butik, en forudbestilling eller andet som vi af den ene eller anden årsag ikke har fået oprettet konkret på webshoppen.

  OBS! Du bedes kun putte "aftalt vare" i kurven, hvis du på forhånd har lavet en aftale med os. Kontakt os gerne på tel. 35381785 eller mail@enula9.dk.

  Sådan gør du:
  - Aftal med os pr. tlf eller mail hvilken vare du ønsker. Afvent vores ok på at vi har den hjemme.
  - Vælg "aftalt vare" og sørg for at lægge det antal af varen i kurven, så prisen stemmer så vidt muligt (husk at inkludere fragtomk. på 29,- uden omdeling eller 49,- med omdeling, hvis du handler for under 1000 kr.) Vi hæver kun det beløb, vi har aftalt.
  Eksempel: Så ønsker du en bluse til 700,- kr + fragt 29,- , så skal du vælge 2 stk "aftalt varer" og putte dem i kurven. Så gennemfører du købet. Dvs du sætter 1000,- kr, tilside til os, men da vi først hæver beløbet, når varerne er pakket/sendt, så kan vi altid reducere i prisen. Derfor; da prisen kun bliver 729,- kr, så sørger vi for KUN at hæve det aftalte beløb på 729,- når varen sendes. De resterende 271,- rør vi ikke, og de ryger derfor tilbage på din konto igen med det samme.
  - I betalingsflowet bedes du skrive en kommentar, og det er en god ide at skrive den aftalte vare/farve og evt. str., så der ikke opstår tvivl.
  - Du modtager tilsidst en ordrebekræftelse og alt fungerer og kører iflg. de normale webshop betingelser. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage - oftest 1:)

  God shopping!
 • Størrelsesguide
  1 2 3 4
  a: 81-85
  b
  c
  d
 • Mærke
  Enula Studio er en lille vifte af skønne produkter som forkæler dig og dine kære.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også