VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Shop sikkert hjemmefra

Enula 9 lukker den fysiske butik pr. 18/3 og resten af marts 2020.

APRIL 2020 OPDATERING: VI HAR ÅBENT IGEN!

Det er en skrøbelig periode, vi bevæger os ind i, og vi famler os alle lidt frem for at finde et stabilt underlag for vores hverdag.
I Enula 9 har vi i dag valgt at lukke den fysiske butik for en periode. Vi er naturligvis kede af situation, men vi føler det er mest ansvarligt og vil gerne vise, at vi står sammen og gør hvad vi kan for at komme igennem denne tid hurtigst muligt.
Men selv om vi ikke har fysisk åbent, så lover vi, at vi vil fortsætte med at give jer vores helt unikke kundeservice både online og via vores Sociale medier. Vi vil hver dag være online med et virtuel prøverum via Instagram og mails, hvor vi håber, I vil lege med med kommentarer og interaktion. Det vil betyder meget for os.

Fragt og leveringer:
Hvor gerne vi end ville, så kan vi desværre ikke tilbyde jer at bære hele fragtbyrden selv, ved webshops køb. Så vi håber I er med på en deler. Vi hører jeres ønsker og behov for at få pakken helt hjem til døren. Derfor er prisen for PostNord fragt nu - uanset om det er Collect eller Home - den samme, nemlig 29,- kr.
Du kan selvfølgelig stadig få fri fragt med PostNord ved køb for mere en 500 kr. og den kan nu også sendes helt til din dør.
Vi vil desuden stadig give jer mulighed for afhentning af varer i butikken, og melder ud løbende med mulige afhentnings-tidspunkter.

Jeg håber sådan, I vil tage godt imod vores nye set-up og glæder mig til sammen med mine ansatte at hjælpe og guide jer på en ny og anderledes måde.

Kærlig hilsen
Lotte og pigerne i Enula 9