VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 1000 KR

enula 9 støtter Maternity Foundation
Enula 9 har selv produceret e9 - the little collection, en kollektion med 4 sorte basis styles til under og efter graviditeten. Tøj som nemt kan mikses og matches med det tøj, man har i sin normale garderobe.
Vi har valgt at lade vores produktion få en ekstra dimension ved at der for hver solgt stykke e9 tøj, gives 20 kr. til den danske NGO organisation Maternity Foundation. En donation som skal bruges til at bedre vilkårene for gravide, fødende og nyfødte i udviklingslandene. Med denne støtte vil vi gerne, økonomisk såvel som socialt, vise vores opbakning til gravide kvinder i hele verden. Graviditeten er universel, men opleves så forskelligt, hvilket er ekstra tydeligt, når man ser de vilkår gravide kvinder i udviklingslandene føder under. "Vi har støttet Maternity Foundation siden deres start tilbage i 2005, hvor enula 9 også selv så dagens lys. Vi har fulgt deres arbejde på sidelinjen, og bakket op om deres projekter hen over årene, så godt vi kunne. Så vi er meget glade og stolte over, at vi nu helt konkret kan bidrage yderligere til deres fantastiske arbejde for at rede liv, når der bliver givet liv".

Og tanken om, at den gravide kvinde i Danmark, der køber en kjole til sig selv og dermed bevidst eller ubevidst giver noget videre til den gravide kvinde i Etiopien… Den tanke er smuk, berigende og meningsfuld for os".

I kan læse mere til Maternity Foundation og deres vigtige arbejde på deres hjemmeside www.maternity.dk