VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Butik på Rosenvængets Alle

Enula 9 er både en webshop og en fysisk butik.

Butikken på Østerbro kom først (i 2005) og webshoppen blev lanceret i 2010. I Enula 9 (i butikken såvel som på webshoppen) er du velkommen, uanset om du er gravid eller ej. Vi har mange almindelige modemærker, som vi håndplukker i DK og Europa og blander med graviditetstøjet. Rigtig meget af tøjet kan desuden også bruges efter graviditeten, hvor der ofte går et stykke tid, før man fx. kan hoppe i sine normale jeans igen. Vi tilbyder også decideret amme-tøj, som er tøj med smarte amme-venlige åbninger, så du nemt kan komme til at amme, uden at vise det hele. I butikken har vi et par dejlige bløde stole, hvor du altid må slå dig ned og amme din baby, hvis behovet er der. Det kan nemlig være svært og til tider uoverskueligt at komme af sted efter fx. en ny amme-BH, med en nyfødt baby i liften.

BUTIKKEN // ROSENVÆNGETS ALLE 6
Vores fysiske Enula 9 butik ligger på Østerbro, nær Trianglen, i en lille skøn brostensbelagt sidegade ved navn Rosenvængets Allé. En gade, der udover Enula 9, også byder på andre fristelser. Fx den lækre økologiske slagter Gourmandiet, fantastiske Østerberg is, en økologisk bager, en skøn frisør, børneuniverset SuperCarla og flere . Og besøger du butikken, eller et af de andre skønne steder, og har et par dejlige tumlinger med under armen, så tril ned for enden af vejen, hvor du finder en lokal legeplads - et oplagt sted at holde en shoppe pause.

Best Friend Card
Til vores loyale kunder i butikken på Østerbro, har vi oprettet et "Best Friend Card". Det går i al sin simpelhed ud på, at du for hver 500 kr., du køber for i butikken (ikke nedsatte varer), modtager 1 stempel på dit BF Card. Når og hvis du samler 10 stempler inden for 1 år, får du et gavekort på 500 kr, som du kan bruge i butikken på Østerbro. Kortet er strengt personligt og skal ses som en tak for din loyalitet over for butikken. Når du køber i vores fysiske butik, bytter vi gerne inden for 8 dage, men til anden vare eller tilgodebevis. (Vi tilbyder ikke BF Card ved køb på webshop, men her kan du til gengæld få penge retur inden for 14 dage, hvis du fortryder et køb)

Åbningstider
I butikken har vi normalt åbent mandag til fredag fra kl. 11-17.30 og lørdage kl.10-15.
Vi har lukket på helligdage og ændrede åbningstider kan forekomme ifm. jul og nytår.

Kontakt os gerne hvis du skulle være i tvivl. Tlf. 35381785 eller på mail@enula9.dk Vi svarer så hurtigt vi kan.