VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 1000 KR

Enula 9 blog universe

Inspiration til hverdags outfits

blogger enula 26. Oct 2018
Det kan være svært at vende sig til en ny krop og en krop, der hele tiden ændre sig når man er gravid. Og ens almindelige tøj kan pludselig virke ubehageligt, forkert eller irriterende. Det tøj som man plejer at hoppe i, når tøjkrisen rammer, kan man måske ikke passe, og hvad gør man så? Nogle gange kan det være svært at se mulighederne i ens garderobe, når kroppen har ændret sig. Men med et par få nye tilkøb, kan du gøre meget.

Vi har lavet fire hverdags outfits, der måske kan afhjælpe en kommende tøjkrise.Der er kommet et nyt mærke i butikken, og du kan godt glæde dig! Vi har fået Skall Studios smukke sager, og du kan med god samvittighed shoppe løse, for deres fine styles kan bruges både før, under og efter din graviditet. Mærket er dansk og økologisk, og det er noget, vi godt kan lide i Enula9. Skall Studio er ikke et graviditets mærke, men deres skandinaviske volumniøse design kan snilt rumme en gravid mave, og deres smukke snit er lige i tråd med Enula9 stilen. Her er deres fine prikkede skjorte sat sammen med bukser fra graviditets mærket Fragile, du kan finde bukserne i butikken, resten af Skall sagerne kan du finde her.


Nué Notes og Mads Nørgaard er to af vores favorit ikke-graviditets mærker. Begge mærker laver cool tøj til smukke kvinder, og en hel del af tøjet er heldigvis måde graviditets- og ammevenligt. Sættet her er et rigtig Enula9 sæt. Det er sporty, der er mønster og så har det lidt kant, men er stadig feminint og super brugbart. Nederdelen er fra Nué Notes, sweatshirten er fra Mads Nørgaard og det samme er huen, strømpebukserne er fra Mamlicious.Uundværlige jeans til efteråret. De her er fra Mamalicious, de har et bredt stykke stof, der går op over maven, og elastik i linningen så du kan justere dem ind og ud. Et par jeans med plads til maven er en nødvendighed. Det betyder rigtig meget, at ens tøj føles behageligt og rigtigt, og et par gravid jeans kan altså noget! Den hvide top er fra Fragile, den har empiresnit og volumniøse ærmer, den er perfekt til arbejde, men også rigtig fin til en nederdel til fest. Jakken er fra Nué Notes.Den fine blå kjole her er fra mærket Fragile, som længe har været på hylderne i butikken. Det er et mærke, der virkelig har sans for detaljerne og forstår, hvordan man skal klæde en gravid eller ammende mor på. Fragile laver både cool lidt sporty sager, som bukserne på første billede, men også vældig fine kjoler, der er perfekte til arbejde eller til fest. Kjolen her er ikke kun god under din graviditet, men også efter, den er nemlig ammevenlig. Her er den i fin kombination med cardigan fra Aiayu, strømpebukser fra Mamalicious og et af de lækre computer-sleeves fra Ellis and Ivy, som du kan finde i butikken i alle mulige forskellige mønstre.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram