VI SENDER PAKKER ALLE HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR // DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Enula Journal

Enula elsker Rudolph Care

Josephine 19. Jun 2018
Vi har mange skønne danske mærker i butikken, og rigtig mange af dem er gengangere sæson efter sæson i butikken. En klar favorit er Rudolph Care. Rudolph Care er et mærke med mange af de samme værdier som Enula 9. Et dedikeret brand, der er som skabt til kvinder og mødre. Rudolph Care skaber hverdagsluksus, med bæredygtige produkter, og en produktion, der både er god for miljøet og de folk, der arbejder på acaiplantagerne i Amazonas jungle. Acaibærret er en af de bærende ingredienser i Rudolph Cares produkter, og det er sprængfyldt med sunde mineraler, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter der booster huden. Samtidig med at Rudolph Cares produkter er proppet med gode sager for din hud, så er der også sørget for, at hverken produktet eller emballagen har set skyggen af parabener eller andre kemikalier.Godter til badet. Jeg bruger Rudolphs Cleansing Foam hver morgen, og jeg elsker den rene følelse den giver og fornemmelsen af at vaske træthed og søvn af efter natten. Hver anden dag bruger jeg Rudolph Care Facial Scrub Mask, som er et genialt duoprodukt. Den er både en super lækker eksfolierende scrub og en dejlig fugtgivende maske. Mega nem at bruge i badet, hvor jeg lader den sidde og virke mens jeg vasker mit hår, og så skyller jeg begge dele væk samtidig – nemt, bekvemt og super lækkert produkt. Badeanden er Krymmels favorit, og er fra Hevea.Jeg er stor fan af Facial Mist. Jeg har lige brugt det sidste af Rudolphs almindelige mist, og har netop købt den helt nye Mist delight, som er en utrolig mild og fugtgivende mist. Jeg bruger den inden min dag- og aftencreme, eller som opfrisker i løbet af dagen. Den er netop kommet i en smart lille travelsize, der fint kan være i håndtasken. Kronjuvelen i Rudolph Care er klart deres Acai anti-aging facial oil. Jeg brugte den sidste år og aldrig har min hud været så fin og så ren. Den er virkelig et vidundermiddel, og skal man forkæle sig selv, så er det med den.Aften ritual à la Rudolph Care; Rudolph Cleansing milk er perfekt, da den ikke behøver vaskes af efter brug. Siden Hint of Summer kom sidste år, har jeg brugt det hver anden dag i ansigtet. Jeg blander et par dråber med min natcreme og næste morgen, vågner jeg med en fin let glød. Virkelig et godt og lækkert produkt der er super nemt at inkorporere i ens almindelig rutine, og som har en stor effekt.
En andet favorit herhjemme er klart Mommy and Me, både Krymmel og jeg bruger den, og jeg har både en på puslebordet og en i pusletasken. Og den kan altså bruges til det hele, både en rød lille popo, eller et par tørre læber, det er dejligt at have et produkt med, som kan bruges til det meste, så jeg ikke altid skal slæbe hele arsenalet af cremer, zinksalve og læbepomade med, når vi bare skal på en lille tur.


Vi har mange skønne danske mærker i butikken, og rigtig mange af dem er gengangere sæson efter sæson i butikken. En klar favorit er Rudolph Care. Rudolph Care er et mærke med mange af de samme værdier som Enula 9. Et dedikeret brand, der er som skabt til kvinder og mødre. Rudolph Care skaber hverdagsluksus, med bæredygtige produkter, og en produktion, der både er god for miljøet og de folk, der arbejder på acaiplantagerne i Amazonas jungle. Acaibærret er en af de bærende ingredienser i Rudolph Cares produkter, og det er sprængfyldt med sunde mineraler, vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter der booster huden. Samtidig med at Rudolph Cares produkter er proppet med gode sager for din hud, så er der også sørget for, at hverken produktet eller emballagen har set skyggen af parabener eller andre kemikalier.
Godter til badet. Jeg bruger Rudolphs Cleansing Foam hver morgen, og jeg elsker den rene følelse den giver og fornemmelsen af at vaske træthed og søvn af efter natten. Hver anden dag bruger jeg Rudolph Care Facial Scrub Mask, som er et genialt duoprodukt. Den er både en super lækker eksfolierende scrub og en dejlig fugtgivende maske. Mega nem at bruge i badet, hvor jeg lader den sidde og virke mens jeg vasker mit hår, og så skyller jeg begge dele væk samtidig – nemt, bekvemt og super lækkert produkt. Badeanden er Krymmels favorit, og er fra Hevea.
Jeg er stor fan af Facial Mist. Jeg har lige brugt det sidste af Rudolphs almindelige mist, og har netop købt den helt nye Mist delight, som er en utrolig mild og fugtgivende mist. Jeg bruger den inden min dag- og aftencreme, eller som opfrisker i løbet af dagen. Den er netop kommet i en smart lille travelsize, der fint kan være i håndtasken. Kronjuvelen i Rudolph Care er klart deres Acai anti-aging facial oil. Jeg brugte den sidste år og aldrig har min hud været så fin og så ren. Den er virkelig et vidundermiddel, og skal man forkæle sig selv, så er det med den.
Aften ritual à la Rudolph Care; Rudolph Cleansing milk er perfekt, da den ikke behøver vaskes af efter brug. Siden Hint of Summer kom sidste år, har jeg brugt det hver anden dag i ansigtet. Jeg blander et par dråber med min natcreme og næste morgen, vågner jeg med en fin let glød. Virkelig et godt og lækkert produkt der er super nemt at inkorporere i ens almindelig rutine, og som har en stor effekt.
En andet favorit herhjemme er klart Mommy and Me, både Krymmel og jeg bruger den, og jeg har både en på puslebordet og en i pusletasken. Og den kan altså bruges til det hele, både en rød lille popo, eller et par tørre læber, det er dejligt at have et produkt med, som kan bruges til det meste, så jeg ikke altid skal slæbe hele arsenalet af cremer, zinksalve og læbepomade med, når vi bare skal på en lille tur.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer