VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens mor: Signe Kassow

Josephine 2. Feb 2018
Navn og alder: Signe Kassow, 34 år
Bopæl: Hellerup
Beskæftigelse: Bestyrer af maammo.com
Barn og alder: Villum, 8 månederHvad er historien bag dit barns navn?
Min kæreste Daniel og jeg er meget glade for kunst, og J.F. Willumsens Bjergbestigerinden, der hænger på SMK, er et af vores ynglingsværker. Efter fire år i London havde vi egentlig først tænkt at give vores barn et mere internationalt navn, men vi endte med at give ham et stærkt dansk navn, og så tænker vi at Villum er et navn der kan passe både til en advokat og en kunstner, så verden er åben for ham.
Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer?
Det er egentligt ret enkelt. Den starter med at vi har sovet godt om natten, uden for mange opvågninger. Så står vi op med min kæreste som laver havregrød til os alle tre, derefter tager han Villum imens jeg kan nå et bad og måske en varm kop kaffe inden dagen går rigtigt i gang.Og hvordan ser en god søndag ud?
Det er en rigtig god søndag hvis min kæreste tager Villum når han vågner, så jeg får lov til at sove lidt længere. Derefter elsker jeg hvis vi spiser brunch sammen, og går en tur når Villum skal sove til middag. Senere laver vi god aftensmad og drikker lidt vin sammen efter Villum er puttet. Tid sammen gør dagen god for mig.
Hvordan var din graviditet?
Den startede med at jeg havde kvalme i ca. 4 måneder... Men udover det havde jeg en virkelig dejlig graviditet. Jeg følte mig vildt flot, og kunne dyrke yoga og svømme langt hen i forløbet. Jeg er super imponeret over hvad kroppen kan!Hvad er det bedste ved at være mor?
Det lyder som sådan en kliche, men det er når Villum smiler til mig. Så ved jeg at han har det godt og at jeg da må gøre et eller andet rigtigt. Desuden føler jeg mig som verdens sejeste fordi jeg har skabt og født et menneske. Efter at have præsteret det, kan jeg klare alt.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det er den manglende søvn og dermed manglende overskud. Plus at man sjældent har tid til sig selv. Alle siger det, men jeg undrer mig virkelig over hvad jeg fik tiden til at gå med før jeg blev mor.
Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?

At være forælder sammen med min kæreste har været noget af en rutschebanetur følelsesmæssigt. De dage hvor vi ikke har sovet ordentligt, påvirker det helt klart vores overskud til hinanden, og det kan være super hårdt. Men at blive forældre sammen med en man elsker, er det vildeste nogensinde. Vores verden er vendt fuldstændig rundt. Vi har fået et nyt bånd som er endnu mere specielt, som vil være der for altid og som gør vores kærlighed endnu stærkere end nogensinde.


Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Jeg har to råd. Det første er at man skal huske at sige "pyt" engang imellem. Tingene behøver ikke være perfekte, så vær stolt af din måde at være mor på. Også selvom du har gylp på tøjet, sorte rander under øjnene og ikke orker at lave hjemmelavet mad til din baby hver dag.
Det andet er at man skal huske at give sig selv alenetid engang imellem. Få bedsteforældrene til at gå en tur med din baby, så du har mulighed for at drikke en (varm) kop kaffe og bare stirre ud i luften uden nogle forpligtigelser. Din baby skal nok klare sig et par timer uden dig og du har 100 gange mere energi bagefter.
Navn og alder: Signe Kassow, 34 år
Bopæl: Hellerup
Beskæftigelse: Bestyrer af maammo.com
Barn og alder: Villum, 8 måneder
Hvad er historien bag dit barns navn?
Min kæreste Daniel og jeg er meget glade for kunst, og J.F. Willumsens Bjergbestigerinden, der hænger på SMK, er et af vores ynglingsværker. Efter fire år i London havde vi egentlig først tænkt at give vores barn et mere internationalt navn, men vi endte med at give ham et stærkt dansk navn, og så tænker vi at Villum er et navn der kan passe både til en advokat og en kunstner, så verden er åben for ham.
Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer?
Det er egentligt ret enkelt. Den starter med at vi har sovet godt om natten, uden for mange opvågninger. Så står vi op med min kæreste som laver havregrød til os alle tre, derefter tager han Villum imens jeg kan nå et bad og måske en varm kop kaffe inden dagen går rigtigt i gang.
Og hvordan ser en god søndag ud?
Det er en rigtig god søndag hvis min kæreste tager Villum når han vågner, så jeg får lov til at sove lidt længere. Derefter elsker jeg hvis vi spiser brunch sammen, og går en tur når Villum skal sove til middag. Senere laver vi god aftensmad og drikker lidt vin sammen efter Villum er puttet. Tid sammen gør dagen god for mig.
Hvordan var din graviditet?
Den startede med at jeg havde kvalme i ca. 4 måneder... Men udover det havde jeg en virkelig dejlig graviditet. Jeg følte mig vildt flot, og kunne dyrke yoga og svømme langt hen i forløbet. Jeg er super imponeret over hvad kroppen kan!
Hvad er det bedste ved at være mor?
Det lyder som sådan en kliche, men det er når Villum smiler til mig. Så ved jeg at han har det godt og at jeg da må gøre et eller andet rigtigt. Desuden føler jeg mig som verdens sejeste fordi jeg har skabt og født et menneske. Efter at have præsteret det, kan jeg klare alt.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det er den manglende søvn og dermed manglende overskud. Plus at man sjældent har tid til sig selv. Alle siger det, men jeg undrer mig virkelig over hvad jeg fik tiden til at gå med før jeg blev mor.

Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?

At være forælder sammen med min kæreste har været noget af en rutschebanetur følelsesmæssigt. De dage hvor vi ikke har sovet ordentligt, påvirker det helt klart vores overskud til hinanden, og det kan være super hårdt. Men at blive forældre sammen med en man elsker, er det vildeste nogensinde. Vores verden er vendt fuldstændig rundt. Vi har fået et nyt bånd som er endnu mere specielt, som vil være der for altid og som gør vores kærlighed endnu stærkere end nogensinde.
Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Jeg har to råd. Det første er at man skal huske at sige "pyt" engang imellem. Tingene behøver ikke være perfekte, så vær stolt af din måde at være mor på. Også selvom du har gylp på tøjet, sorte rander under øjnene og ikke orker at lave hjemmelavet mad til din baby hver dag.
Det andet er at man skal huske at give sig selv alenetid engang imellem. Få bedsteforældrene til at gå en tur med din baby, så du har mulighed for at drikke en (varm) kop kaffe og bare stirre ud i luften uden nogle forpligtigelser. Din baby skal nok klare sig et par timer uden dig og du har 100 gange mere energi bagefter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram