VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens mor: Mille Fryd

Josephine 5. Nov 2017
Denne måneds Månedens mor har massere af girlpower, hun er nemlig mor til tre skønne piger. Tre piger som er vokset op, mens Mille og hendes mand selv blev voksne, som Mille kalder det. De valgte nemlig at få deres første barn, da Mille var 24, og det har skabt et stærkt bånd mellem både dem som forældre og til deres tre dejlige piger. Hør her...
Navn: Mille Fryd

Alder: 33

Beskæftigelse:
Jeg læser til sundhedsplejerske og designer strikkeopskrifter.

Børn og alder: Emma 9 år, Clara 7 år og Vilma 2 år
Hvad er historien bag børnenes navne?
- Emma bestemte vi skulle hedde Emma allerede før vi vidste om hun var en pige tilbage i 2007 og der var navnet ikke så populært som det har været siden.
- Clara blev vi enige om efter hun blev født - hun lignede bare en lille Clara.
- Vilma var vi lidt tid om at blive helt enige. Det var nok mig der insisterede på, at hun skulle hedde Vilma.
Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos Jer?
Her mens jeg studerer er jeg så priviligeret, at jeg møder kl. 9 hver dag og har en ugentlig studiedag. Så vi vækker pigerne lidt i 7 og så spiser vi morgenmad. Mine to store piger er jo helt selvhjulpne og meget flinke til at underholde Vilma, hvis der er brug for det. Vi går hjemmefra lidt i 8, da de store skal møde i skole kl. 8 og da vi bor på samme vej som skolen tager det kun et par minutter at gå derhen. Bagefter afleverer jeg Vilma i dagpleje og så har jeg ca. 50 minutter før jeg selv skal møde til undervisning. Nogle morgener forkæler jeg med mig selv med en kaffe og en morgentallerken på Original Coffee eller Mokkariet. Jeg nyder, at have mulighed for den luksus i min hverdag. De fleste morgener cykler jeg hjem og “tager morgenrunden" rydder op efter morgenmad, tømmer opvaskeren, sætter en vask over osv. den slags som er rigtig rart, så vi kan slappe af og være sammen når vi kommer hjem om eftermiddagen.
Hvordan ser en god søndag ud?
En god søndag er den slags søndage, hvor min mand står op og bager brød til morgenbordet og vi ikke har nogle planer, så vi nyder morgenkaffen ekstra længe, pigerne leger og hygger sig og vi laver spontane aftaler med venner eller familie, som kommer forbi til sammenskuds aftensmad.

Hvordan var din graviditet?
De to første graviditeter var helt uden komplikationer. Min 3. graviditet var meget anderledes med mange scanninger og bekymringer, som gjorde at jeg ikke kunne nyde graviditeten ligesom jeg gjorde med de to første.
Hvad er det sværeste ved at være mor?
Nu hvor jeg har tre børn, så er det nok lige nu den følelse, at jeg ikke er der nok for dem allesammen. De har mange forskellige behov, men vi trøster os ved at søskende er en gave for livet og så er det nok også meget sundt, at opleve at man ikke er den eneste i centrum hele tiden.

Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Min mand og jeg har fået børn lidt tidligt vi var 24 år, da vi fik vores første datter og inden da havde vi været kærester i 6 år. Så på en måde har vi “altid" haft børn - vi er “vokset op sammen" med vores børn. Jeg synes, at forældreskabet har skabt et enormt stærkt bånd mellem min mand og jeg. Vi hører endnu mere sammen og vores tre dejlige piger er bare 3 fantastiske børn, som er her pga. af vores kærlighed. Det synes jeg egentlig er ret vildt! At se ham som far, når han endnu en weekend sidder på gulvet og bygger Lego Friends sammen med sine piger, det gør mig så glad indeni. Eller da jeg arbejdede i skiftende vagter på en neonatalafdeling og jeg kom hjem fra nattevagt om morgenen og han havde lært at flette deres hår - måske mere i nød end af lyst;) men stadig sikke en mand!
Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Stol på dig selv og din partner, at I gør det godt, kig på dit barn og vær nærværende. Derudover så er det godt, at blive bedre til at sige pyt med det, når man har børn!

Hvad er det bedste ved at være mor?

Jeg føler mig simpelthen som verdens rigeste, når jeg kommer gående med mine tre piger. Faktisk er jeg virkelig stolt! Tænk at jeg er så heldig, at jeg må være deres mor, at jeg må lytte til deres historier, se deres store blå øjne kigge i mine øjne, mærke deres små varme og fedtede hænder i mine hænder, kysse og kramme dem og ikke mindst elske dem. Størst af alt er den ubetingede kærlighed til mine børn, men også den ubetingede kærlighed de har til mig. Det er jo den der gør alt det hårde arbejde værd.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram