VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

101 en kærlighedshistorie

Josephine 27. Oct 2017
Det er næppe nogen hemmelighed, at jeg elsker striber. Der er kun en ting, som kan gøre striber bedre, og det er, hvis det er Nørgaard striber. Jeg holder faktisk så meget af 101'eren, at jeg har 16 forskellige, så man kan vel næsten sige, at jeg samler på dem. Nørgaard blusen har altid været lidt speciel i vores familie, min morfar plejer, at give en mini bluse som velkomstgave, når der kommer en lille ny i familien. Vi har sågar et fint lyseblåt og lillastribet sæt, der er gået i arv siden 1970'erne, som selvfølgelig ligger klar til, at Krymmel kan passe det om et par måneder.
101'eren er også det stykke tøj, jeg husker bedst fra min opvækst. Jeg kan huske, at min mor var nødt til at klippe det nederste af ærmerne på mine Nørgaard bluser, da jeg gik i børnehaven og sy dem om til T-shirts, fordi mine albuer til sidst havde lavet huller. Jeg havde min første tøjkrise i 4. Klasse, jeg kan huske hvordan jeg grædende forklarer min mor, at jeg INTET tøj har. Med hendes hjælp ender jeg dog tilfreds med et par army-bukser og en pink Nørgaard bluse – redet af klassikeren. Og den reder mig stadig. Jeg har nok en Nørgaard på tre ud af ugens syv dage, enten under noget til at holde varmen, eller som kontrast under en basis T-shirt eller bare alene, til et par bukser. Under min graviditet var det primært de lange bluser jeg brugte, og det er det egentlig stadig, da den øgede mælkeproduktion gør, at min barm simpelthen får den korte udgave til at stumpe lidt. Nogle af mine bluser er udgået fra produktion, og er derfor særlig specielle for mig, derfor var jeg også vældig nervøs for, om de ville miste formen efter 9 måneders udstrækning over min runde mave. Heldigvis har det ikke været tilfældet, og de sidder stadig fint og tæt. For mig har Nørgaard blusen altid passet sammen med en gravid mave, og derfor er det også perfekt, at vi er begyndt at have dem i butikken. Krymmel og jeg var forbi forleden, for at se på de fine farver der er kommet hjem. Desværre var ikke alle lige entusiastiske omkring at se på tøj, for Krymmel var klart mere til mælk end til striber.
Lag på lag, med den fine hvid og grøn stribede Nørgaard, vores egen Mother Tee, cardigan fra Mads Nørgaard, nederdel fra Boob og tykke strømpebukser fra Milker. Jeg bruger tit mine Nørgaard bluser til at give lidt ekstra farve til et outfit. Samtidig gør det sættet mere anvendeligt til efteråret. Nederdelen er egentlig til en gravid mave, men Boobs lækre sager kan sagtens bruges efter en graviditet også.


Gul og hvidstribet Nørgaard, kjole fra Fragile og strømpebukser fra Milker. Jeg er vild med slå om kjoler, og kimono kjoler som den her fra Fragile, og synes det ser fint ud med en bluse under for at gøre det lidt mere hverdags agtigt.


Vi prøver lige at matche lidt, med blå velour bukser fra Lollys Laundry, stribet skjorte fra Kokoon, lyserød bluse fra Nørgaard og øreringe fra Jukserei, som kan fås i butikken.
Det er næppe nogen hemmelighed, at jeg elsker striber. Der er kun en ting, som kan gøre striber bedre, og det er, hvis det er Nørgaard striber. Jeg holder faktisk så meget af 101'eren, at jeg har 16 forskellige, så man kan vel næsten sige, at jeg samler på dem. Nørgaard blusen har altid været lidt speciel i vores familie, min morfar plejer, at give en mini bluse som velkomstgave, når der kommer en lille ny i familien. Vi har sågar et fint lyseblåt og lillastribet sæt, der er gået i arv siden 1970'erne, som selvfølgelig ligger klar til, at Krymmel kan passe det om et par måneder.
101'eren er også det stykke tøj, jeg husker bedst fra min opvækst. Jeg kan huske, at min mor var nødt til at klippe det nederste af ærmerne på mine Nørgaard bluser, da jeg gik i børnehaven og sy dem om til T-shirts, fordi mine albuer til sidst havde lavet huller. Jeg havde min første tøjkrise i 4. Klasse, jeg kan huske hvordan jeg grædende forklarer min mor, at jeg INTET tøj har. Med hendes hjælp ender jeg dog tilfreds med et par army-bukser og en pink Nørgaard bluse – redet af klassikeren. Og den reder mig stadig. Jeg har nok en Nørgaard på tre ud af ugens syv dage, enten under noget til at holde varmen, eller som kontrast under en basis T-shirt eller bare alene, til et par bukser. Under min graviditet var det primært de lange bluser jeg brugte, og det er det egentlig stadig, da den øgede mælkeproduktion gør, at min barm simpelthen får den korte udgave til at stumpe lidt. Nogle af mine bluser er udgået fra produktion, og er derfor særlig specielle for mig, derfor var jeg også vældig nervøs for, om de ville miste formen efter 9 måneders udstrækning over min runde mave. Heldigvis har det ikke været tilfældet, og de sidder stadig fint og tæt. For mig har Nørgaard blusen altid passet sammen med en gravid mave, og derfor er det også perfekt, at vi er begyndt at have dem i butikken. Krymmel og jeg var forbi forleden, for at se på de fine farver der er kommet hjem. Desværre var ikke alle lige entusiastiske omkring at se på tøj, for Krymmel var klart mere til mælk end til striber.
Lag på lag, med den fine hvid og grøn stribede Nørgaard, vores egen Mother Tee, cardigan fra Mads Nørgaard, nederdel fra Boob og tykke strømpebukser fra Milker. Jeg bruger tit mine Nørgaard bluser til at give lidt ekstra farve til et outfit. Samtidig gør det sættet mere anvendeligt til efteråret. Nederdelen er egentlig til en gravid mave, men Boobs lækre sager kan sagtens bruges efter en graviditet også.
Gul og hvidstribet Nørgaard, kjole fra Fragile og strømpebukser fra Milker. Jeg er vild med slå om kjoler, og kimono kjoler som den her fra Fragile, og synes det ser fint ud med en bluse under for at gøre det lidt mere hverdags agtigt.
Vi prøver lige at matche lidt, med blå velour bukser fra Lollys Laundry, stribet skjorte fra Kokoon, lyserød bluse fra Nørgaard og øreringe fra Jukserei, som kan fås i butikken.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram