VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Hvornår skal man købe sin amme bh?

text enula 20. Sep 2016

Som mange af vores søde kunder i enula 9 ved, kan det være svært at finde ud af, hvornår man egentlig skal begynde at bruge en amme bh. Som udgangspunkt er det jo faktisk bare en "bh", der kan knappes ned! Men idet de er designet specielt til amning, er det helt normalt at hoppe i dem under graviditeten. Dine bryster bliver større i løbet af de 9 måneder, og man har derfor ofte brug for en ny bh. De amme bh'er, vi anbefaler, er alle uden bøjle for at give dig noget mere fleksibilitet både i skål og omkreds. Det kan specielt afhjælpe det tryk under brystet ved ribbenene, som en normal bh med bøjle ofte giver i det sidste trimester.

Mange stiller os også det spørgsmål, om de så stadigvæk kan passe bh´en, når de har født og skal til at amme... Når mælken løber til, vil brysterne helt naturligt blive større. Det reguleres hurtigt i takt med, at man regelmæssigt ammer. Jeg brugte Boob´s "fast food bra" under min første graviditet og efterfølgende til amning. Den hjalp mig virkelig til ikke at føle det konstante tryk på mine ribben og var vidunderlig at sove i pga det behagelige materiale. Da jeg fødte mit andet barn, var det efterår, og jeg levede derfor i deres uld bh. Jeg var desværre en af dem som led meget af brystbetændelse, og det kan derfor være en super god i idé at bruge en uld bh i de kolde måneder (eller nogle gode ammeindlæg i uld/silke). Boobs "wool bra" er varm og åndbar og kan derfor være med til at forebygge brystbetændelse. Jeg kan varmt anbefale amme bh´erne fra Boob. Invester i en god bh eller flere, for man lever i dem døgnet rundt, mens man ammer!


Kærlig hilsen
Cecilie

Som mange af vores søde kunder i enula 9 ved, kan det være svært at finde ud af, hvornår man egentlig skal begynde at bruge en amme bh. Som udgangspunkt er det jo faktisk bare en "bh", der kan knappes ned! Men idet de er designet specielt til amning, er det helt normalt at hoppe i dem under graviditeten. Dine bryster bliver større i løbet af de 9 måneder, og man har derfor ofte brug for en ny bh. De amme bh'er, vi anbefaler, er alle uden bøjle for at give dig noget mere fleksibilitet både i skål og omkreds. Det kan specielt afhjælpe det tryk under brystet ved ribbenene, som en normal bh med bøjle ofte giver i det sidste trimester.

Mange stiller os også det spørgsmål, om de så stadigvæk kan passe bh´en, når de har født og skal til at amme... Når mælken løber til, vil brysterne helt naturligt blive større. Det reguleres hurtigt i takt med, at man regelmæssigt ammer. Jeg brugte Boob´s "fast food bra" under min første graviditet og efterfølgende til amning. Den hjalp mig virkelig til ikke at føle det konstante tryk på mine ribben og var vidunderlig at sove i pga det behagelige materiale. Da jeg fødte mit andet barn, var det efterår, og jeg levede derfor i deres uld bh. Jeg var desværre en af dem som led meget af brystbetændelse, og det kan derfor være en super god i idé at bruge en uld bh i de kolde måneder (eller nogle gode ammeindlæg i uld/silke). Boobs "wool bra" er varm og åndbar og kan derfor være med til at forebygge brystbetændelse. Jeg kan varmt anbefale amme bh´erne fra Boob. Invester i en god bh eller flere, for man lever i dem døgnet rundt, mens man ammer!


Kærlig hilsen
Cecilie

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram