VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

Come and get it! It's on SALE!

blogger enula 9. Jan 2020
Så er det nu du skal gøre dig et kup! Udsalget har nemlig ramt butikken, og du kan finde brand gode tilbud blandt. Det er altså nu du skal hapse den Kokoon skjorte du har gået og sukket over, eller endelig tilføje en af Nué Notes smukke kjoler til garderoben. Der er både udsalg i butikken, men du kan også shoppe dig klar til de sidste vintermåneder og foråret hjemme i sofaen. Se med her, hvis du skal have lidt inspiration til hvordan, du skal style nogle af de fine udsalgs sager. Psst! Det går stærkt, så vi tager forbehold for udsolgte varer.
Kjole fra Lollys Laundry er på udsalg, og det er en skøn kjole som du både kan bruge under din graviditet, eller når du skal amme. Den er i dejligt blødt stof og nem at style. Vi er særligt vilde med de to forskellige mælkedrenge-striber, som giver kjolen lidt kant og et twist til den klassiske skjortekjole. Vi har sat en rullekrave fra Gai+Lisva (ikke på sale) til, man skal jo stadig holde varmen i det kolde vejr, men en rullekrave under både kjoler og skjorter giver også et fedt casual udtryk. Fryser du på fingrene er der også råd for det. De smukke strikvanter fra Aiayu er nemlig også på udsalg og det samme gælder skoene fra Garment Project. Tasken er fra Mads Nørgaard og strømpebukser fra Mamalisious (ikke på sale)Vi har endnu en skøn skjortekjole på udsalgs-tavlen. Den let stribede sag fra Nué Notes er en fin overgangs kjole. Den har masser af plads, både til maven, et par bukser eller som her med et par gode tykke strømpebukser. Men man kan også sagtens fornemme den sammen med et par Birkenstock, når vejret bliver noget mildere. Her er kjolen sammen med andre udsalgs favoritter. Den skønne, skønne cardigan fra Aiayu, som gør sig særdeles godt med den brune stribe. Og det cool statement bælte fra Kokoon, som giver ens outfit et lille pift. Clutch fra Aiayu er også på udsalg, men skynd dig, der er kun en enkelt tilbage!


Mangler du en kjole som omkranser ballonmaven på aller bedste vis? Så behøver du ikke lede længere, vi har den til dig lige her. I form af den alt for fine Nué Notes kjole. Det her er også en af vores favoritter, både fordi den er så skøn af se på -og have på, men også fordi den både er god under og efter din graviditet! Og så kan du bruge den nu, med en sweater som denne fra Michaela Buerger, der også er på udsalg. Eller drømme om sommerdag, hvor den altså også vil være helt perfekt. Tasken er fra Mads Nørgaard (ikke på sale).
Er du læselysten? Så er der et nyt cool magasin på gaden til børnefamilier. Du kan finde Yolly i butikken, og lade dig inspirere af universet. Vi kommer i hvertfald til at krybe sammen i sofaen med en kop te og nyde det nye magasin. Måske i en strik som denne fra Mads Nørgaard. Noget andet som også er på udsalg er Boob kjolen her. Det elastiske stof giver rum til maven, og så er den ammevenlig. Knude effekten under barmen er nemlig ikke kun for syns skyld. Det et et bindebånd, der snos under barmen og bindes på ryggen. Når du binder knuden op, får du mulighed for at amme via en diskret åbning foran på brystet. Det er altså smart. Og så er kjolen både super smuk nu, til arbejde og senere til fest, hvor du har behov for at amme. Stor shopper fra Bonton og helt nye sneaks fra Garment Project (Ikke på udsalg).

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer