VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

Preggo+incredible = Preggoble

blogger enula 16. Aug 2019
For de fleste af os er sommerferien ved at gå på hæld. Og hverdagen venter, måske er den allerede godt igang. Der er ikke noget skønnere, end når sommerferien endelig rammer. Lange dage, ingen planer, eller massere af planer, is, spontane frokoster med venner, sandstrande, sommerhus, og massere af familie-hygge. Man griber fat i den længe ventede sommer ferie og lader sig rive væk fra hverdagen med indkøb, vuggestue, børnehave, madpakker, ulvetime og alt for lidt søvn. Vi omfavner den kærkomne sommerferie, lader batterierne op, og så en dag kommer man til at savne hverdagen. Men hvis du ikke helt er nået der til, hvor du savner hverdagen, så kan lidt af de her sager måske hjælpe til at lokke dig tilbage på arbejde. Vi har nemlig fundet et par back to work outfits frem. God fornøjelse.

Aiayus skjorter er efterhånden en kendt genganger i butikken, og en populær en af slagsen. Og vi forstår hvorfor. Skjorterne er bare nemme, de har den der let knitrende lyd som en skjorte skal have, og så behøver du ikke stryge dem, det er fint at give dem en god ryste tur efter de er kommet ud af vaskemaskinen, og så hænge dem på en bøjle. Og det er altså guld hver i en travl hverdag. Og så kan du bruge skjorterne hele vejen igennem din graviditet og så kan du naturligvis amme i den. Hver sæson får vi skjorterne hjem i en håndfuld farver, den er er en skøn mellem ting af grå og let blå. Vi har sat den sammen med clutch også fra Aiayu, nedredel fra Lolly Laundry, sko fra Garment Project og strømper fra Dear Denir.

Smækbukser er altså en klassiker, og vi er vilde med de her fra Mamalicious. Underdelen sidder som et par boyfriendjeans, løst, men stadig til på numsen, og rigtig pænt. Bukserne er lavet til en gravidmave, så derfor sidder de også super behageligt foran og selerne kan naturligvis justeres efter behov og størrelse på mave. De nye sager fra Skall er også nået frem, og den ikoniske bluse med broderi anglaise, har sidste sæson været et kæmpe hit, og det er vi helt sikker på den fortsætter med. Den er smuk, feminin, victoriansk, skødesløs og dydig. Vi er vilde med volumen og letheden. Tasken er også fra danske Skall Studio, og super anvendelig og lidt festlig med de små guld bånd indvævet i stoffet. Sandaler fra Shangies.

Det her er det fineste og lækreste sæt med top og buks. Det er smukt, super anvendeligt og skønt at have på. Og det bedste af det hele er, at Skall Studio der har lavet sættet, har fundet det fine stof, det er altså ikke nyproduceret stof, men genbrug! Det er en god nyhed, at man formår, at skabe noget nyt, af noget gammelt, at de giver nyt liv til det her smukke stof. Det er også en fed fornemmelse, at man ved at der er blevet tænkt nogle tanker omkring bæredygtighed og vores jordklode, selv om man hopper i et nyt lækkert outfit. Clutch er fra Ellis and Ivy, og deres stof er også genbrug fra gamle kimonoer. Sandaler fra Sangier, dem kan du få et væld af farver!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer